13

Анонимен

преди 9 години

TEZI ZNAIAT SAMO DEZA DA PRAVIAT,AMI RABOTETE SPESTIAVAITE I SI ZAKUPETE NOVI GILISHTA.OBSHTINATA NE E DLAGNA DA VI POMAGA SMOZASHTOTO STE PIANIZI,IMA I MNOGO DRUGI BEDNI,KOITO NE ISKAT POMOSHTI,A RABOTIAT.

12

fgjhm

преди 9 години

studentskite obshtejitiq ne sa po-razlichni

11

Анонимен

преди 9 години

"Тук живее и Серафим с жена си и трите си деца. Те разполагат със стая от 16 квадрата. Така на човек се падат средно по 3 квадрата лично пространство. Течаща вода - няма."Серафиме, като не можеш да осигуриш семейството си, защо си правил 3 деца? Радвай се на коптора, който са ти дали и не се оплаквай. Ако не ти харесва - работи, изкарвай пари и си купи по-хубаво жилище.

10

Анонимен

преди 9 години

Къде точно са тези общежития, аз живея там ,но не се сещам.

9

Анонимен

преди 9 години

Ако някоя фирма е направила ремонт, взела е парите на Общината, а сега тече, тази фирма да носи отговорност. Щом някъде се гази във фекалниводи - това не е жилище и трябва да се опразни.Съвсем друг е въпросът за това, кой наемател как стопанисва общинската квартира. Но и това може да се оправи чрез закон - имаш право веднъж да получиш общинско жилище; Общината е длъжна да ти го даде сухо и хигиенично; освиниш ли го, гонят те оттам и губиш правото занапред да искаш квартира от Общината.

8

Анонимен

преди 9 години

За тези условия на хората от общежитията им се налага да плащат месечен наем между 25 и 50 лева.Като не ги устройва, да си намерят нещо по-изгодно!!!Щото мен не ме устройва, с моите данъци, да направят луксозни общежитие за по 25 лв. наем на месец, та да им е готино на мързеливците дето не плащат никакви данъци и осигуровки!!!

7

zink

преди 9 години

pokaji da vidim banite i klozetite. pokaji da vidim koi obstinski bg slujitel razdava kluchovete za tosi luks.

6

Тра-ла-ла

преди 9 години

Никой не ги кара насила да живеят там! На свободния пазар на жилища под наем има голямо предлагане. Трябва да си особен вид мазохист за да стоиш там. Щом седят и нищо не правят за да променят собственото си положение - значи им харесва.

5

Анонимен

преди 9 години

Виетнамските общежития бяха в отлично състояние, а след като настаниха там *** питиета, са пред срутване, защото измъкнаха и арматурата от стените. Да не говори каква престъпност се вихри в района, бял човек не смее да мине...

4

Студент

преди 9 години

Ами за 50 лв какво искат? Това би трябвало да са работещи хора, да си плащат квартира: ще им излезе поне 300 лв без тока, парното и водата (за една стая) А ако не работят и не учат какво правят в София? И защо трябва някой да ги обгрижва? "Серафим" тия три деца в общежитието ли ги създаде, това ли работи?

3

balkanturist

преди 9 години

tva e reklamata za liato 2015.

2

Аз

преди 9 години

Ако им беше вкъщи - и ремонт щяха да направят и да пазят ...

1

Oxi

преди 9 години

Защо Фандъкова не извади лупата да погледне тук ??