32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен44TURZIA NE POMAGA NA CENGENETATA.

31

Анонимен

преди 9 години

IMAT SI VSICKO,NO SEGAGLEDAT DA OTMAKNAT PAK NIAKOI LEV TEZI MARZELIVZI I SHARLATANI

30

Анонимен

преди 9 години

Като не си уважаваш жената, тя започва да търси уважение от съседа. Така че да не се изненадаме, като викнат ДПС-то помощ от Турция. Трябва да си гледаме народа, а не някакви първосигнални тук да злорадстват как на Мюмюн му било зле.

29

Анонимен

преди 9 години

Като не си отдаващ жената, тя започва да търси уважение от съседа. Така че да не се изненадаме, като викнат ДПС-то помощ от Турция. Трябва да си гледаме народа, а не някакви първосигнални тук да злорадстват как на Мюмюн му било зле.

28

Анонимен

преди 9 години

Лоши хора пишат тук. Много лоши. И глупави.

27

ОСТАВКА

преди 9 години

Инициативен Комитет набират хора от цяла България до 200 000 протестиращи срещу това некадърно Правителство

26

mistar loba loba

преди 9 години

Павлова се издъни но не я уволняват , сигурно има защо

25

ОСТАВКА!

преди 9 години

ОСТАВКА!да напуснат Парламента ГЕРБ и ПФ , не могат да се справят

24

Анонимен

преди 9 години

Нещо не ми става ясно. Десетки, стотици или само един са тръгнали да трамбоват часове през снега за 1 хляб ? Ако са стотици е едно, ако е само 1 за пред микрофоните друго.

23

Dinosaurus

преди 9 години

Какво "нещастие", какво бедствие" най-нормална зима в планината! Бедствие е наводнение, земетресение, ураган, градушка! Защо за Мизия никой не рева, за Аспарухово, даже за Добрич, където в центъра на града къщите на хората са пълни с кал, леглата им са подгизнали и им изгоряха хладилниците, печките, не смеят да си включат тока! Посред лято! Ама кметовете там не се казват Айдън Осман, а бедстващите - Месут! Стига крокодолски сълзи, стига претенции за привилегии! ДПС ни манипулират, както винаги!

22

амет

преди 9 години

дпс и атака победасамо братята чуколов и карадахлъедин е местан и волен е неговият пророка станишев е неговият мушмурок

21

анонимен

преди 9 години

викайте дпс да ви донесе хляб и да вдигне ел стълбовете защо чакате на държаватакато говорите на турски кметовете се оказа че вземали субсиидите без да са саделитютюн

20

Анонимен

преди 9 години

Преди GSM клетите бяха с нафта но заради кражбите на гориво минаха на акумулатори и като няма ток два-три дена край. При война ще останем без телефони и интернет за много по дълъг период.

19

Анонимен

преди 9 години

Ще отиде, ако е разчистен пътя. Нали преспите са 1,5 метра. Видяхме героизма на тези на тези хора по всички новини. Усмихнати, работливи, не хленчеха. Ако някой столичанин няма 6 дни н ток и вода, щеше да хвърли топа досега. А тези хорица, гледах в новините, казват - ами топим сняг и така пием вода, добре че е кравата да дава млекце. Възхитих се от тези родопчани. Просто е трябвало повече макаронени изделия да си купят, и свещи.

18

Анонимен

преди 9 години

У бре, в това село да не си поръчват всеки ден кетъринг или пица до входната врата, та така да закъсват. Знам за бедни семейства, които карат 90 % на картофи, ориз, брашно и зимнина от буркани. Ежедневната им прехрана е свързана с поддържане на постоянни количества от такива обикновени продукти и нямам предвид да се хвърлят 1000 лв. за запаси, а по няколко пакета ориз, чувал картофи, брашно. Един хляб със сода се забърква за 10 минути, печки на дърва ли нямат.

17

Анонимен

преди 9 години

Хора, живеещи в полите на Родопите, газят в снега за хляб, тоест нямат елементарни запази, което е абсолютно задължително!? Без коментар. Интересно преди 50 години, когато снеговете са били огромни и децата са газили часове, за да стигнат до училище къде е била държавата. Ами, това просто не е отговорност на държавата. Живееш в планината, ясно е, че трябва да си подготвен. Ясно е, че ще изчистят машните, но, докато дойде помощтта, трябва да има запаси.

16

Анонимен

преди 9 години

Само ще поговоря с факти. В САЩ падат всяка година брутални снегове от порядъка на над 2 метра. Ходя на ски там периодично и мога да кажа следното. След минаването на циклон, градове остават блокирани по няколко дни. Хората сами чистят, сами се борят- не могат да си отворят вратите от сняг. Помощтта ще дойде рано или късно, но никой не стои да гледа. Всеки помага с чистенето. Грешна ви е представата затова кое е отговорност на държавата и кое е отговорност на всички нас като част от обществото.

15

Анонимен

преди 9 години

Къде са "Кугарите" дето "плащахме" за тех? Да носяте леб на ората в това време...

14

Анонимен

преди 9 години

Интересното не е близостта до Кърджали, а това, че се намира на главния път! Ако и той е непочистен и по него не се движат коли вече седмица, ще призная нашата държава за най-трагичната в света!

13

Анонимен

преди 9 години

кметовете на тези бедстващи райони трябваше да си подадат оставките за не добре свършена работа