10

тралала

преди 9 години

До АнонименИ квоо точно е открил Инглиша, че на разбрах. Доколкото прочетох статията, може би е преминал към машините за :) :)

9

до втори

преди 9 години

И ти си същият "търсач" като вчерашният,гледах го по новините!Сухо зомби,беше "отделил" от страх,пелтечи само несвързано!

8

Мъдрангел

преди 9 години

Важно е гащите да са широки и изсулени под гъзо!

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7Не бъди наивен! Търсачите могат да бъдат спасени само от други търсачи. Ти смяташ ли, че можеш да спасиш някой...намирачо :) ?

6

Анонимен

преди 9 години

До do 2) anonimenОтделяй пич, отделяй. Не се опитвай да разбереш неща, които са над възможностите ти. Отделяй!

5

Сандо

преди 9 години

ооо и аз съм се плашил така. пускаш се, мислиш че знаеш къде си, тръгваш по "правилният път" и по някое време почва да се стъмва, леко вали сняг и следите от преди 1час дето бях мннал вече не се виждаха .... и шубето яко удря адреналина. имах късмет !поуката ми от тогава е - от където се спуснеш обратно по следата нагоре ;)

4

do 2) anonimen

преди 9 години

А ти какво си създал - мисля, че и ти попадаш в така упоменатата от теб категория - пък и твърдениятат ти са доста съмнителни. Помисли си пак, "търсачо на силни усещания"!

3

веско

преди 9 години

Що,човекът е помагал за обезопасяване на склоновете.

2

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Всички значими неща са открити от търсачи на силни усещания. Те са под 1% от населението на земята. Останалите 99% процента са машини за *** - раждат се, отделят 30 тона отпадъци и после умират за да не се сети никой повече за тях. Знам, че машините за *** няма как да разберат мотивите на "търсачите на силни усещания". Затова, стойте си и си отделяйте отпадъците. Било то и в нета, пишейки *** коментари под още по-*** статии.

1

Анонимен

преди 9 години

Бой и глоби, ако са оцелели след причинена от тях лавина... Явно само така ще се превъзпитат "търсачите на силни усещания", независимо произхода им.