48

Анонимен

преди 9 години

Това не е ли намеса в независимия съд на суверенна държава? Ами ако руснаците поискат също да се месят в съдебната система на ЕС какво ще кажат европейските псевдо демократи?

47

до 56 тъпака

преди 9 години

Първо това са "европейските ценности".Второ се е разгласило, защото нета бил пълен със снимки и клипове.Трето никой не е арестуван, явно е нещо нормално за тия извратеняги.Четвърто в САЩ миналата година имаше аналогични случаи със собствените деца на едни луди.Пето съмнявам се в Русия да има подобни неща, те не са нация от кръвосмесители.

46

Анонимен

преди 9 години

I AZ ISKAM EVROPEISKIAT SAUZ DA SPRE OGRABVANETO NA BALGARIA I DA I VARNE ZAGRABENOTO.

45

Анонимен

преди 9 години

Танцуй Россия и плачь Европа, а в Украине полная, полная, полная, полная *опа.

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен58Сука ты!

43

до 31

преди 9 години

***,1. Норвегия не е в ЕС2. Мислиш си, че в "свещената" ти Русия не се случват такива неща ли?3. Това, че изобщо се разгласява такова нещо е признак на нормално общество, а това, че всички изродщини, които стават в мадарраша, се потулват, е белег на диктатура и цензура.

42

Анонимен

преди 9 години

/ПРОДЪЛЖЕНИЕ:/ ,...ЧЕ БАЩА МУ Игор,донбаски миньор,сражаващ се и защитаващ родината си от нападащите изверги от т.н. киевски "Майдан",е изстрелял ракетата с която са убити синът му Артьомка,прятелчето му Саша и е осакатил Ваня.Е това се нарича "ДЕМОКРАЦИЯ" по Брюкселски. Еь Ваня, Ваня, така постъпвт с нас с тебе братко ,военолюбивите брюкселски изверги-окупатори.Б ори се братко,защото на мене ,както едно време, така и сега ми отнеха всичко,освен достоинството.Истината е,че ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

41

балканджи Йово

преди 9 години

Бива,бива нахалство,но това превишава вече всичко! Вие неуважяаеми господа предатели на собствените си народи и сте в услуга на реакционните кръгове от САЩ,целящи нова световна война,кога ще идете при болничното легло на девет годишният Ваня,това невинно дете от Донбас,което да Би погледне с единствено останалото му око,да Ви поздрави с единствено останалата му ръка.Само дето няма да може да Ви изрита извън историята,защото му отнехте и двата крака.Или ще заявите най-нагло,че баща му /СЛДВА/

40

Анонимен

преди 9 години

Целият свят разбра, че путин е стрелял по МН17 и Немцов

39

Анонимен

преди 9 години

ей тва що е европеец ...нагло същество бре !!! искаме...настояваме...препоръчваме....ще контролираме ...

38

ТЦ ТЦ ТЦ

преди 9 години

КАТО ВИЖДАМ КАКВИ СА БРЮКСЕЛСКИТЕ ЗЕЛКИ В КОМПАНИЯТА НА ДУДУК И ПОДОБНИ.ЧАК МИ Е СМЕШНО..ДА РАЗСЛЕДВАТ ЗАКОННИ ЛИ СА НАТОВСКИТЕ БАЗИ В ЕВРОПА.НЕ ДА СИ ЧОПКАТ НОСА И ДА СЕ ОЗЪРТАТ.ОТ КЪДЕ КАКВО КАК.

37

майорски

преди 9 години

а пък аз иска международно разследване на убийството на Кенеди,Луканов, Стамболийски, Стамболов и най вече на Хитлер !!!!!

36

проруска

преди 9 години

Брюксел да даде светлина за убийствата в Донбас от киевските фашисти, а не да иска независимо разследване за един предател, олигарх и женкар!

35

Анонимен

преди 9 години

Koia e pravilnata posoka na demokraciat ? Kade e ispanskiat rukovoditel na poleti koito sledeshe poleta MH17 ? Kakvo stana s frenskiat inspektor koito triabvashe da razsledva slucheiat s Chalie Hebdo, zashto se "samoubi" ?

34

Анонимен

преди 9 години

"Русия се движи в посока, обратна на действащата демокрация..." - и много правилно прави! Я ни вижте нас...

33

Ghost

преди 9 години

Всяка суверенна държава решава сама за формата и посоката си на управление както и как да се справя с предателите опозиционери които са се продали на запада.

32

Анонимен

преди 9 години

Брюксел иска международно разследване на убийството на Немцов...a za MH17 ne iskate li?? Ce ot kakto si vurna 130 tona zlato ot kravarite-vodestata razsledvaneto strana e s pulna usta i ne e kazala nisto...Pelikanceta...kVo da gi pravim...

31

Ъц

преди 9 години

Абе, тези съвсем изперкаха, с пряката си намеса във вътрешните работи на чужда страна.Що не поискат международна разследване на ситуацията във Фергюсън???????

30

Biser

преди 9 години

Москва иска независимо разследване за корупция в европейската комися. Как така притеснаха малките държави в европа да спрат южен поток а голямата гемания си има северен . Как така се подлага на геноцит народ само заради това че на власт партия опозиционер на управляващата в европа . Това не е ли съботаш или преврат как да го нарка не знам.

29

Анонимен

преди 9 години

ЕП не определя посоката на демокрацията. Тази посока се определя от първата икономика на света, в случая Китай.