8

Ноа

преди 9 години

Не може само да се иска, трябва и да се дава. Искат да живеят спокойно във всички други държави, а в тяхната "строго забраняват" такива простички неща.

7

SD

преди 9 години

Украсата от Ф-1 и РГД .

6

Румбо

преди 9 години

Я па тия!Та Исус си е чист евреин в края на краищата!Направил е фейслифт на юдеизма-какво се стягат.Все пак пари трябва да се печелят.

5

много важно

преди 9 години

дали има елхи или няма-няма ли в душата ти вяра в Господ ,какво от това ,че ги има лъскавите финтифлюшки

4

ха,ха,ха

преди 9 години

винаги ми е било смешно ,като се пъчат от останалите вероизповедания с техните богове ,колко са велики ха,ха ха ,хо,хо ,хо дали ще слагате елхи,дали ще празнувате нова година мноооооооого важно всички вие днес отчитате 12 март 2015г. от рождението на Хриса ,всички вие и с това потвърждавате ,че го има и за това всички ще отговаряте на страшния съд,защото сте знаели ,потвърждавали сте ,но не сте повярвали

3

Анонимен

преди 9 години

Така е, за съжаление! Докато Израел се управлява от неевреи, така и ще бъде - измислените празници ще продължават да се отбелязват :-(

2

Димо

преди 9 години

Няма по тъпо място за турист от там по време на шабат. Всичко затваря, не дават да снимаш, не работят ресторантите, магазините, моловете, няма таксита и автобуси.Помолих една да ни снима - ааа, не можело да пипа камера - шабат е.И това започва от петък и е до събота през ноща.

1

Анонимен

преди 9 години

Така беше и в Турция. Само в хотелите на Нова година имаше елхи. Никъде другаде, все едно не беше Нова година.