23

Хризантема

преди 9 години

Най-добре за България, а и за АБВ ще е ако Гоце излезе в пенсия.

22

изнервен

преди 9 години

А защо ми се струва, че от думите на Гоце лъха преди всичко завист?

21

Анонимен

преди 9 години

Долен,гаден Андрешко!Страх те е какво ще излезе от архивите,които пазеха твои протежета!Проводник на най-реакционата политика на руските тайни служби,на местни и чужди олигарси!Гоце!

20

Анонимен

преди 9 години

А ГОЦЕ се уригва на руски рубли!Гаден предател!В нормалните държави такива подлеци си умират в завора.

19

Анонимен

преди 9 години

ТРУДНО ЩЕ ПРЕЯДАТ ПО-ВЕЧЕ ОТ ТЕБ ....

18

vesko02

преди 9 години

А бе у нас имаше ли преход ,или само оглозгаха и държава и народ

17

Анонимен

преди 9 години

Гоце...Гоце... няма вече кой да ви се връзва на глупостите. Изиграхте си и последните карти и всички бивши ***, който се преобразихте в социалисти след 9 ноември вече няма и да помиришете власт. Бсп на следващите избори няма да вземе и 10%, Абв няма въобще да влезе в парламента, а етническата мафиотска партия е изолирана. За това надигате вой на умряло и искате да създадете напрежение във властта, но няма да стане.

16

смях

преди 9 години

Първанов като черна станция се обажда.Като искаш да си в политиката да беше станал депутат.не ми харесват реформаторите,но всички в тях са се вторачили и повтарят едно и също-преяли с власт.Вижте,че най-важните министерства-фанансовото,МВР,енергетиката се държат от мутрите.Хайде стига е плакал Първанов,който беше дълги години в комбина с мутрата и двамата допринесоха за изоставането и мафиотизирането на даржавата ни.Забелязвате ли,че двамата никога не се критикуват.Защо ли?

15

флг;ц

преди 9 години

А ти си вече гладен, нали? Ти не преяждаше, когато ти водеха девствени ученички по ловните излети, нали? Когато убиваше защитени животни? Когато имаше връзка с една певачка?

14

Aвджията

преди 9 години

иска да си стреля на воля , пък някой му бил пречил.

13

Анонимен

преди 9 години

Реформаторите са едни пребоядисани ***.

12

Анонимен

преди 9 години

Първанов защо плаче.Да беше сключил и той коалиционно споразумение с ГЕРБ(нали такава беше една от основните му критики към БСП в кабинета Орешарски),да поеме отговорност и разбира се да заема властови позиции,с което да носи такава.А той си играе на *** ми дойди ми-хем е във властта хем не е.Били "замразили"отношенията с ГЕРБ-как и кога стана това.С искане на оставки става малко смешен.Той поиска ли такива от ръководството на ПГрупа.А и като "уж"подаде своята,уж е приета( ама ще се чака април,когато ТОЙ пак ще се кандидатира).Стига двуличие и номера другарю Първанов.

11

Пешко

преди 9 години

Гоцко се преориентира на североизток. Калфин дори ходИ там да се обяснява що тук им боядисвали окупаторските паметници. Явно на Сайдера му е трудно сам да "протестира", а БСП се дърпат.

10

Сашо

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА ! Абе, траверсо, за три различни статии си пуснал един и същ текст, толкова си задръстен че от 100 км. ти личи червената петолъчка на картуната, дей ба и червените ви кхмери.

9

Зени

преди 9 години

Гоце реве ама *** от баницата на властта ! има си министерство цоцат си...и го играят коректив :) бла бла..трябваще това трябваше онова, ако си мъж излизаш казваш ги тия неща и се махаш

8

гошко

преди 9 години

Щом агентите на ДС и ДПС реват, значи Реформаторите са на прав път!

7

веско

преди 9 години

Завист.

6

Анонимен

преди 9 години

И тия великите "националисти" на България... КЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕДСТВАШЕ? *** долнопробна.

5

БРАННИК

преди 9 години

Пуши едно казче и не му мисли толкова, Гоце боце.

4

Анонимен

преди 9 години

"...защото върху техния гръб се разхождат Реформаторите...пуснете да се разхожда Гоце.