80

Анонимен

преди 9 години

Не и се сърдете на жената! Те едно време в ЦК на ДКМС /за по-младите - "Димитровски Комунистически Младежки Съюз"/, чиито виден представител е въпросната дама, ги подготвяха точно за това - за бъдещите "капиталисти". Не може да им се отрече, че са били доста прозорливи!

79

възмутен

преди 9 години

Толкова съм възмутен от тази жена, че не мога да намеря думи да се изразя покултурно. Тя не заслужава да работи дори в частния сектор, камо ли да заема такива длъжности. Тя е един он позорите на България.

78

ognyanz

преди 9 години

Заслужава да я пуснат с въртолет в едно от 380 селища, който от седмица са без ток. Да поживее като хората там и сигурно ще и дойде друг акъл.

77

Анонимен

преди 9 години

Кунева е пример за това как най-некадърните политици са на всяка манджа мерудия. Само ББ я бие по нахалство.

76

брег

преди 9 години

тая неадекватница се въртя , ***, ръси глупости наляво , надясно и във всички партии и партийчета- докопа се пак до държавния кокал и сега ръфа и отчита колко много е направила "милата ни любима" граберастка власт! А защо не дадете тези милярди за саниране на елктората на онези хора който си загубиха домовете, покъщнината и за жалост и близки? защото и тях ще си ги поделите между своите "верни" себеподобни крадци! Санирате с наши пари-нали ние ще връ ?щаме, а КТБ пак ние ще връщаме?срам!!!

75

Ха-ха

преди 9 години

Ское бедствие се справихте?

74

Анонимен

преди 9 години

Мъжът на секретарката на Кунева оглави КЗП без конкурс !

73

Един българин

преди 9 години

МАЗ 543 - това е камион, който транспортира и от който се изстрелва ракета 8К14. В България е имало около 30 броя до към 2001г. Тези камиони щяха да свършат страхотна работа по почистване на пътищата от снега и щяха да са незаменимо средство в дейностите по време на бедствия и аварии.С решение на Народното събрание от края на 2001г. те са унищожени -разглобени, нарязани, претопени, смлени...Под натиска на НАТО и най-вече на Турция.Аз съм ЗА НАТО, но повече съм ЗА България...

72

от бедствието

преди 9 години

Щом сме на власт-справили сме се.От София е лесно да говориш небивалици.Кого заблуждава другарката?Такъв кризисен щаб организираха в София,че хората още не могат да се съвземат.Важното е да промиваме мозъците на хората,да говорим какви чудеса правим.То бива наглост,ама нейната няма граници.Похвалила Вучков-когато беше зам.министър на ЦЦ нещата не бяха по-различни от тези,когато стана министър.За съжаление всички поилтици разчитат на късата памет на хората,на манипулации и натиск по места.

71

Анонимен

преди 9 години

Липсата на инвестиции от страна на електроразпределителните дружества доведоха до проблемите с тока в Родопите. Това стана ясно от думите на зам.-министъра на енергетиката Николай Николов, който посети Смолян вчера. Още вдигайте тока.......

70

Анонимен

преди 9 години

SHMATKA VZEMA HORATA ZA BALAMI YA MARSH

69

Април

преди 9 години

Има ли по-просто добиче от това? Щом такива гьон-сурати ги се издигат на такива позиции - Бог да пази България.

68

Анонимен

преди 9 години

81 прав си

67

Анонимен

преди 9 години

с кое си се справила бее , я ела в Смолян!!!

66

Анонимен

преди 9 години

Цяла България вярва на Кунева щом и тя си повярва.Наглост неземна .

65

Анонимен

преди 9 години

Правилно, справихте се с Държавата - половината "управляващи" са престъпници, а другата половина нагли ***!

64

Гошо

преди 9 години

Много нагло изказване... Как може да твърди, че са се справили с бедствието?!?

63

да 78

преди 9 години

Предполагам ,че това е тип ирония, защото ти дадох плюс.

62

А.В.

преди 9 години

Добре, че стана 15 градуса навън, за да кажат справихме се!

61

Анонимен

преди 9 години

Държавата ни се напълни и управлява от наглеци, а ние все си траеме.