44

mir

преди 9 години

pokaji da vidim sadiata. pokaji da vidim biachite. portretni snimki, molia.

43

Едно ченге

преди 9 години

Много неприятно за жената, но ще кажа това което и друг път съм казвал, ако закона позволяваше една адекватна неизбежна отбрана и един по либерален режим за притежание и носене на оръжие, хората нямаше да са беззащитни като овце в кланица. Дали тези *** щяха да са толкова смели, ако знаеха, че някоя от двете жени може да е с пистолет на кръстта?

42

Случаен

преди 9 години

Който остане в БГ, това го чака. Момичето да не очаква справедливост. Да благодари на Бог, че не е съвсем натрошено и е цяло и живо. Трябва да знаем, че *** са защитен вид. Те не подлежат нито на превъзпитание, нито на съд.

41

Анонимен

преди 9 години

БХК къде сте???

40

И аз се махам

преди 9 години

Триете неоснователно, а в други сайтове не е така.Прави сте да триете, когато някой пише мръсотии и обиди.Но когато се правят обективни обобщения, от тях има само полза. Имате ли представа колко социологически агенции и отделни изследователи правят проучвания на коментарите по сайтовете? Така се правят изводи относно общественото мнение и настроенията сред населението, а на тази база в нормалните държави се взимат управленски решения.Нали всички ние искаме една по-добра за живеене България?

39

АМАН

преди 9 години

до кога ще сме РОБИ в собствената си Държава ... кой НАС ни Защитава КОЙ КОЙ КОЙ???На КОЙ да се Оплачеме на Кой... ако Аз размажа Някоя... веднага ще има Правосъдия и Бунт

38

27, не лъжи!

преди 9 години

Точно по Татово време тези бяха докарани тук от съседни държави.точно по Татово време на българския мъж му бе забранено да има собствено оръжие и сам да се справя с безобразниците - защото това било работа на милицията. Когато някой се провини, думата има и местната партийна организация с нейния вечен аргумент: Човекът е неук и беден, това което е направил е остатък от проклетото капиталистическо минало, но сега той ще се поправи под крилото на Партията.Сега сърбаме попарата на Татовото време!

37

В статията пропускат

преди 9 години

една подробност. Девойката е била съборена на земята и РИТАНА В ГЛАВАТА.В главата беше ритан и мъжът, убит по този начин от подрастващи роми в Правец.Неотдавна в София, в автобус, по същия начин бе "наказан" от малолетни роми младеж, който им направил забележка да не блъскат останалите пътници. На него пък му бяха скачали върху главата.Изглежда, това е културна особеност на етноса.Друга тяхна културна особеност- групово крият престъпниците, групово нападат полицай, който си върши работата.

36

Анонимен

преди 9 години

До 1212В случая полицията си е свършила работата! Извършителите са установени и задържани за 24 часа-точно толкова са нейните правомощия! От тук на татък дума има прокуратурата,а дай боже за вбъдеще и съда!А ти като си много ербап,вземай сопата и тръгвай да се саморазправяш!

35

666

преди 9 години

Отново Местанчо, ако обичаш, сподели нещо за "езика на омразата'?!!

34

BRIGADA SECRETA

преди 9 години

Самите булгареску, сме си, такива т.н.***! Дори дамите ни, които иначе акъл раздават, из зад рамо с охота. Нямат нищо общо, с Жана Дарк, или онази разгърдената от парижката комуна! Четете си И. Хаджийски. От къде,ще дойде, всенародният импулс?

33

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

32

СъдебниРеформи

преди 9 години

Тия корумпирани лицемери наречени депутати няма ли най- накрая да се размърдат със съдебните реформи. Какво е това наказание от 200 лв? Дано момичето се окаже упорита и ги съди до дупка! Явно ще трябват публични протести с искания за промени в законодателството!

31

bez

преди 9 години

Аз дори куче не бих наритала така", недоумява и битото момиче.Tova e dosta tupo izkazvane.

30

акуд

преди 9 години

не намесвайтв ромите щото това накърнява достойнството на дпс

29

Анонимен

преди 9 години

Аз ако разкрася така някой съдия ще ме пуснат ли срещу 200лв? Заслужава си отвсякъде парите!

28

емо

преди 9 години

Ромите си правят каквото искат защото знаят, че ако ги хванат, ще ги пуснат. Прокуроротие са всичките кадри на ДПС, съдиите повечето също... в полицейските управления е пълно с хора на ДПС... хващат ги и ги пускат, за да е мирно в махалата и да се знае после за кого да се гласува...

27

Бо

преди 9 години

Можем само да си помечтаем да си ги пообрулили в полицията - а дано, ама надали!

26

Анонимен

преди 9 години

***, тази гаранция те ще си я избият от следващи жертви. Това е неработещо и ненужно правосъдие в този му вид. Спешно са им нужни качествени хора.

25

Въпрос

преди 9 години

До Местан ефенди, защитника на ***! Нещо ще кажеш ли по темата?!От цялата работа излиза, че ако искаш да си направиш кефа да пребиеш някого, удоволствието струва 200 лева! ИСКАМЕ ДЪРЖАВА, ЗАКОНИ, СПРАВЕДЛИВОСТ И РЕД!