43

nnn

преди 9 години

Да си дойдем на думата..както питаха и хорицата от бедстващите райони КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА???Но нея я няма вече 26 години!!!

42

Dinosaurus

преди 9 години

До анонимен 47Не падна сняг, просто. А защо Бостън бедстваше преди седмици? Там ГЕРБ ли са на власт?А това лято, когато градушка колкото орехи потроши покриви, прозорци и коли само в София, ти къде спа? Може би в китна махаличка с три джамии в Смолянско? В обезлесените бивши горски усои?

41

Ф.С.В

преди 9 години

Ех - пак зимата ни изненада в средата на март - каква Пародия на държава сме - добре че идва лятото да решим проблемацията ))

40

Анонимен

преди 9 години

Викаите дядо господ в народното събрание червени *** вие и това 6тего сторите дави дава обяснение за6то толкоз сняг е наваляло.Вие сте способно на всичко.

39

Анонимен

преди 9 години

za vsichko prez poslednite 50 godini e vinoven Boiko Borisov

38

Анонимен

преди 9 години

240-те депутатски тулупа да грабват по 1 лопата 6 и да идат да чистят преспите- така ще свършат повече работа.Защото- лекарката от Кърджали е по-полезна от боковите министерски кокошки които денонощно по телевизиите кудкудякат за "адекватна реакция", "денонощни заседания" "безупречна координация" а на конкретните въпроси отговарят с "това не е в моите компетенции".

37

ognyanz

преди 9 години

До "Бан Янука": Може всички да са виновни, но в момента отговарят тези, които сега са на власт. Те не са там само за да получават заплати. Ако не могат да се справят - да си ходят.

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 20На много места все още няма ток.няма, защото разни измислени еколози не дават да се чистят просеките под електропроводите.

35

Бан Янука

преди 9 години

Отговорът е *** - защото ДПС и Цветелин Кънчев и хилядите им диаспори изсякоха горите още при така наречения цар. Сега пак ни очаква наводнение. ДПС също така точиха сметки през Министерство на бедствията и авариите и това не остана незабелязано от ЕС. Сега друг трябва да отговаря. Нагли както винаги.

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 29преспи до 3 м. се чистят като не се чакат да станат 3м.---абе *** по нашия край като задуха след 5 минути не си личи, че е минавал снегорин. Аман от кухи ***-разбирачи.

33

Дядо Петър

преди 9 години

"Министри на мушка"Не министри, а министърки.На Рапона калинките.А самият *** щом чуе за природно бедствие се скрива в миша дупка.Ужким бил пожарникар - толкова е бил, колко сега е премиер. Пълен цирк.

32

Анонимен

преди 9 години

Откакто европа отпуща средства за борба с бедствия тук ВСЕКИ снеговалеж се обявява за бедствие. Че даже и развозват ромлянки родилки с хеликоптери за по-достоверно.

31

гибон от габон

преди 9 години

Меглена Кунева - Пръмова и Габонската афера - Toross - Blog.bgМеглена Кунева - Пръмова и Габонската афера - Toross - Blog.bg Прочетете й миналото, после гледайте настоящето, а за бъдещето? Бог да ни е на помощ!

30

Dinisaurus

преди 9 години

Откога помашките махали из Родопите са половин България? И откога снегът през зимата в планината е природно бедствие? Вярно, че по доходи сме бетер Африка, но не намирисва ли на ДПС-пропаганда този вой? "Не сме на власт и половин Б-я бедства". Знаете ли, че в Добруджанските села след виелица по 15 дни няма ток и вода и нямат снабдяване с хляб или лекарства? Не, защото никой не бие тъпан...но пък и нямат водно огледало и Цанков камък!

29

макето

преди 9 години

убав си е снего що вино изкръках а още коко ке изкръкам по тия преспи един господ знае

28

аноним

преди 9 години

Защо ,защо,защото ..........оранжево небето ,оранжево морето ,оранжев и светът

27

Анонимен

преди 9 години

до 10 коментарпреспи до 3 м. се чистят като не се чакат да станат 3м.Но фирми за снегопочистване гледат печалбата,резултат 3м преспи

26

Анонимен

преди 9 години

до Сочене с пръст/25 ти серозно ли. тези не6ацници не си вар6ат работата и какво иска6 аз да грабна една лопат и та хукна да раз4иствам улилици ли. а тези милярди които се отпускат всяка година на фирми които не си вар6ат работата. не просто кажи какво мога да направя аз.

25

реалиста

преди 9 години

Някой не могат да си изчистят пред къщата, как да се изчисти цялата страна.

24

Анонимен

преди 9 години

всяка сима едно и също. първо са подготвени за зимните условия. после полвината страна е в бедствено положение. и само да симолират деиност глобяват снегопчистващите фирми който обжалват съдят държавата и печелят двоино.всяка година казват че са глобили снегопчстващите фирми. не помня да са показали документ за реално постапила сума от тези глоби. защо няма фирми с отнет лиценз. защо само си пехварлят отговорноста. защо никой не прави нищо???