83

Несбъднати мечти

преди 9 години

Че се тревожи, е ясно. Но не руската преса, а паникьосващите се евро-леваци и амери-десняци, които докараха нещата до реална и унищожителна война и единственото, останало да се надяват да ги спаси, е чудо. Нещастници, дори не разбират, че дори и Путин физически да изчезне руснаците ще продължават да се защитават.

82

Анонимен

преди 9 години

Нашата Роксана кога и беше последното публично участие?

81

Анонимен

преди 9 години

Първо го обявиха за болен от рак, после за аутист, след това за дисклексист, сега за изморен, дъгея дъга всички. Гледайте малко руски сайтове и тж поне за да можете да си направите корекции на новата програма "ВРЕМЯ", която сега се нарича CNN и копи-пейста Евронюз.И ще откриете, че желязната завеса не е паднала, а само са се сменили местата като във вълшебно огледало на играчите. САЩ сега е империята на злото в което няма лошо. Лошото е, че ние пак сме от грешната страна на огледалото и сами си

80

Чичко Мичко

преди 9 години

Путин си е посочил заместника - като го разберете кой е, ще хукнете по три пъти на ден да се молите за здравето на Путин!

79

trocki

преди 9 години

i az sam na mnenie 4e Putin e ne6to kato diktator,no ne 4ak do tam.ako padne ot vlast po edna ili druga pri4ina,kakva barkotiya 6te nastane i vav Ukrayna i vav drugite republiki.toy e neobhodimoto zlo.

78

до 95 сибирска

преди 9 години

Ехх...ама как , ще му се наведеш на стойка "Л" да може малко да разпусне..ахх *** ..ехх *** ти велик си *** !!Кой го бие да се прави на световен стожер, като не може има толкова дърва за цепене в тайгата !!

77

украинец

преди 9 години

До Анонимен--Ако се гътне ***,опасноста от Трета световна ще отмине.

76

Анонимен

преди 9 години

ми то не е лесно да се управялва цяла държава и на главата ти война и рестрикции и кой ли не...въобще се чудя как спи тоя човек...

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимена обама не се е появявяал от месеци да не е избягал при роднините си в джунглата

74

Анонимен

преди 9 години

Как сте фенове на краварите! Стягате ли багажа за мобилизацията!-------------------Стягат го, взели са бетерии за вибраторите, сложили са прашките, червилото и вазелина.Покрили са всички армейски евро стандарти!

73

ужас

преди 9 години

Дайте му коня бе, другари!Или картечницата? Или ловната пушка? "Нас червеното знаме родиииии..." Малее,кво ша правим без него, ако нещо такова, а?

72

Анонимен

преди 9 години

Някой има ли си представа , ако не бяха взривили мавзолея на Г. Димитров, червените *** щяха да поискат убежище за мумията *** в България!

71

Анонимен

преди 9 години

Ненапразно оня ден дадоха директорско място на Русия в SWIFT. А уж щяха да я спират за тях. Това е подарък за руските олигарси ,които не са на кеф от войната и санкциите и са се взели в ръце за да прецакат сегашният артист ,играещ ролята "Путин" със друг- техен....

70

Анонимен

преди 9 години

Ленин нещо буйствал, явно усеща смяната на караула !

69

Анонимен

преди 9 години

"Путин" е умрял още в началото на 2007 г. От тогава до сега ползват 4 двойника . Най-ползваният в последно време нещо се взе за голямата работа и останалите му видяха сметката. Сега се подготвя един от останалите да заеме мястото му, Не се учудвайте ,ако леееко се различава след няколко дни, като "оздравее".То и сегашният"Путин" е тотално различен от истинският- друг череп, други очи, физионолия на сибиряк, вместо еврейската мутра на истинският Путин. Затова и НАТО влиза в Литва- за всеки случай

68

Тутанкамон

преди 9 години

н ще се присъедини към Римската империя,Византийската империя,Хабсбургите,Египетските фараони,СССР, Наполеон и др. болни мозъци ,които биват изтривани от картата на земята!

67

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

МНОГО СИ Е ДОБРЕ ПУТИН. ХИЧ НЕ МУ ЕНЯ ЗА АМЕРИКААНЦИТЕ И ЕВРОПЕЙЦИТЕ. ТОЙ ИМА С КАКВО ДА ГИ ПОБЕДИ. НА ПЪРВО МЯСТО С АКЪЛ, КОЙТО ДРУГИТЕ ГОНЯМАТ. ТЕ ЗНАЯТ САМО ВОЙНА И НИЩО ДРУГО. ВАЖНОТО ДА ГИ ПРЕВЪЗХОЖДАШ, НО ПО ИНТЕЛИГЕНТНИЯ НАЧИН.

66

график

преди 9 години

Цру е пуснало график за слуховете: всеки понеделник - Путин е болен; всеки вторник - Путин е луд; всяка сряда - Путин е на смъртния одър; всеки четвъртък: Путин има три любовници и 16 деца от тях; всеки петък: Путин яде живи хора; всяка събота: Путин лично е застрелял някой опозиционер; всяка неделя: Путин е окупирал Европа.

65

Анонимен

преди 9 години

ЩЕ ВИ СЕ, НО НЕ БИ, НЕ БИ !!! ХА-ХА....

64

Анонимен

преди 9 години

до80 хахаха ти от прогресивното човечество ли си хаха майко мила