116

Златен лъв

преди 9 години

Какъв им е на хотелиерите проблемът? В Европейския съюз има свободно движение на работна ръка. Само да свирнат и всички безработни в Европа ще ги молят да ги вземат на работа. Ето, Гърция в криза, хиляди красиви млади гъркини с руски, английски, немски и естествено гръцки език ще се втурнат да слугуват при тях. То бива, бива патриотизъм само българи да наемат, време е да започнат да мислят европейски.

115

хмм

преди 9 години

Братлета, само не знам какво сте задъвкали тея 700лева, защото нито бруто нито нето съм ги изработвал на такава позиция нито по северното нито по южното с 4 говорими езика. Виж охранител, барман, крупие да си поспивам за тези парички ми се е случвало.

114

700 лъва!

преди 9 години

700 лева. Мноу, бе! Как за толкоз много пари не се намират мераклии? Тц, тц, тц!

113

4epa

преди 9 години

DA SI BA4KAT TAPITE MUTRI-BIZNESMENI ,DA SI ZAVRAT BUHLKITE OT ZAD -DA SI DAVAT ZOR-DA STOPIAT DEBELITE SI TULOVI6TA !!!!!

112

А

преди 9 години

700 лв три езика АХАХАХАХ

111

Катастрофа

преди 9 години

Всеки хотел или ресторант по света търси точно същото,но служител с два западни езика за триста-четиристотин лева няма.Няма и за седемстотин.Останалото не ми се коментира...

110

DUBLIN

преди 9 години

И ако може да си плащат на МУТРО-БИЗНЕСМЕНИТЕ,че работят за тях.

109

NOI

преди 9 години

ИЗУМЯВАМ СЕ ОТ БЕЗХАБЕРИЕТО И НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА НА ПИСАЧИТЕ И НА ДРАСКАЧИТЕ ВЪВ ФОРУМА. С ТАЗИ АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА КЬОРАВ РУСНАК НЯМА ДА ДОЙДЕ У НАС.САМО ДЕТО ТОЛКОВА ЗАМЪЦИ СЕ ПОСТРОИХА ПО МОРЕТО С НЕМЪЧЕНИ ПАРИ.Е МОЖЕ ПЪК ОТ БРЮКСЕЛ ДА ИМАМЕ ПОТОК ОТ ТУРИСТИ !!!

108

Анонимен

преди 9 години

Най-търсените кадри по морето млади и владеещи руски.......и работещи за по 100 евро

107

Анонимен

преди 9 години

Това е таен план на Путин. Иска да анексира черномориетоПърво говориш на руски, после гледаш руска ТВ и накрая ставаш оригинален Руснак.

106

Работещ

преди 9 години

Хм, търсят се, ама тоя сезон ще е катастрофа. И да търсят, все тая. Първо да се научат да плащат. 700 лв. вземат охранителите в Свети Влас, дето не се иска кой знае какво от тях !!!

105

Валентин

преди 9 години

Тия и с претенции. А като отидеш на интервюто и като чуеш изискваният /3-4 езика да можеш и владееш поне още 10 работии/ накрая като питаш за заплатата и ти кажат някакви си стотака /за всичко изброено по горе/ Аде нема нужда по добре готвач в чужбина там искат само да можеш добре да готвиш и ти плащат добра заплата не МИЗЕРСТВАШ като тука с некви си стотин лева.

104

Аз знам перфектно

преди 9 години

указаните езици. И имам приятна външност. Ама за 700 лв няма да се разберем. Турете още една нула и ще видим.

103

АА

преди 9 години

Хахахаха СМЕШНИЦИ !! В момента ако знаете 2 ли 3 езика в ИТ сферата започвате на 1.4 нето ! Имате обучение 1 месец при което и най-големия *** да сте ще схванете за какво става въпрос, но тъй като сте научили 2 или 3 езика, това означава, че сте интелигентен човек и няма да имате проблеми. Да не говорим, че ако знаете перфектно Немски, Холандски или някой от северните езици може да започнете и на 1.6 !

102

Berlin

преди 9 години

От руски турист по-страшно няма! Пътувам непрекъснато и говоря от опит.

101

Анонимен

преди 9 години

До брейАма ха, ние страна от Ес и НАТО ли сме или азиатска русофилска страна?споко бе ушанко. Теб ще те пратят в Лугандон да обслужваш братята ти славяни, говорещи с чеченски акцент.

100

Анонимен

преди 9 години

Я да видим в х-л Империал на Ривиерата ми искат за нощувка и закуска за малък апартамент за семейство-двама възрастни с две деца по 400/четиристотин/ лева на вечер!А те да плащат бруто 700 на персонала на месец! Хотел, построен по тошово време и купен за жълти стотинки.ДГД

99

Анонимен

преди 9 години

700лв. ама искали да са млади, с 3 езика и приятна външност. Аз вземах повече от 700лв. като склададжия и не знам нито един език нито имам приятна външност

98

Анонимен

преди 9 години

В гетото България се търси руски, в цивилизованата част на света търсят английски. Не 40%, а 80% ще ходят навън за през лятото

97

варненец

преди 9 години

Проблема винаги е бил и ще бъде ... късия сезон , това е . Три месеца ,най много пет , но пак не стигат да вържеш годината .Има и друго , вече в кол център дават заплати около хиляда / тъй съм чувал/ а и работата е целогодишна и в това ТРЯБВА да се замислят хотелиерите .Поздрави от Варна .