13

знайко

преди 9 години

а ЧЕЗ кво викат?ша увеличават ли?

12

Анонимен

преди 9 години

Бреи,от тази статия разбрах едно нещо-Нек трябва да плаща.Ама дали ереално или не,дали трябва или не,дали има контрол и проверки или не-това Нек няма право да пита.Ами и аз искам така-щом ще играем на вервайте ми.

11

Анонимен

преди 9 години

Браво Бойко, само чанч за тоя *** народ, докато му дойде акъла !

10

anonimen

преди 9 години

HEK izkupuva ot 4astni kompanii toka i go dava pak na 4astni kumpanii da go prodavat na naselenieto kvo e tva

9

дебелогъз депутат

преди 9 години

Гърч и ниски доходи за българина,това трябва да е логото на България пред ЕС.

8

Анонимен

преди 9 години

Soon и да искате няма кой да ви даде пари! Народа измря! Искайте си ги от вашите господари отвъд океана!

7

ХХХ

преди 9 години

Нормално е един път да замажат очите на народа ..нали трябва да го държат мирен ......след 1 месец ще видим каква песен ще пеят но на дали ще е същата !

6

Анонимен

преди 9 години

Колкото и минуси да слагате, цената на тока в БГ е най-евтината в Европа. За това си има статистика. А относно най-ниските ни заплати, за това пък най-малко са виновни ЕРП-тата. Ама никой не смее да се изправи срещу политиците ни. Нали "смелчаци" ?

5

бай Петко

преди 9 години

Запомнете това, което пишете за да не искате след време увеличението цената на тока. Научете се и вие да губите.

4

АНТИ-БСП

преди 9 години

А би трябвало цената да е два пъти по- висока от сегашната.На който му е скъп токът да се разкара от града и да си ходи на дърва на село!

3

Анонимен

преди 9 години

И ДА Я ВДИГАТЕ И ДА НЕ Я ВДИГАТЕ ЦЕНАТА В МОМЕНТА Е В ПЪТИ НАД ДОПУСТИМАТА ЗА ТЕЗИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ С КОИТО РАЗПОЛАГАТ ХОРАТА. НО ЗАТОВА СЪМ НАМЕРИЛ РЕШЕНИЕ. ВЕЧЕ 5 ГОДИНИ НЕ ПОЛЗВАМ УСЛУГАТА НА МОНОПОЛИСТИТЕ. АКО СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТЕ И СЕ ПОРОВИТЕ В НЕТА ВМЕСТО ДА СЕ ПЛЮЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ МНОГО НАЧИНИ С КОИТО ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ МОНОПОЛИСТИТЕ. САМО СЕ ИСКА МАЛКО ОПИТ В ТЕХНИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ. А КОИТО НЯМАТ ОПИТ МОГАТ ДА СЕ ДОПИТАТ ДО ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ В ТОЗИ БРАНШ.

2

Анонимен

преди 9 години

Браво, добре се справяш с ОПОРНИТЕ ТОЧКИ. Само се моли омразните ти ЕРП-та да не се изнесат наистина, защото вече се подготвят. Тогава ще видш кон боб яде ли. Или си мисилш, че като мутрите на Бойко като вземат Разпределението токът ще поевтинее ?Дано сме живи и здрави да си говорим (пишем) пак тогава.Или може би си мислиш, че като ги няма ЕРП-тата Разпределението ще е без пари ?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

За какво увеличение на тока говорим ?Един сняг и се видя какво е реалното състояние на енергопреносната мрежа.Тя си е от бай Тошово време. Никакви инвестиции не са направили ЕРП-тата.Само лапкат готови парички и ги изнасят в чужбина, защото всичките ЕРП-та са чужди !Тези негодници превърнаха електроенергията в лукс за българина. И това се случва през 21-ви век !!!