5

nusi

преди 9 години

разбира се че Българското сирене е най вкусно и хубав,стига да е направено от истинско мляко.

4

Ganjo

преди 9 години

Javno tozi koito e pisal statijata ne e na jasno,che sirene i kashkaval gi ima samo s edno ime po sveta.Izkluchenie pravi feta koeto garcite sa si izvouvali.Slavianskoto naimenovanie sir,ser,se otnasia za vsichki kashkavali i drugoto naimenovanie bjalo salamureno sirene po sveta e white cheese,t.e bjal kashkaval.a feta e prosto dobro sirene po nashtite razbiranija na terminite.

3

ИСТИНАТА

преди 9 години

До Анонимен 4Объркал си "сайта" пич , тук само се плюва по БЪЛГАРИЯ

2

Егати сиренето ..

преди 9 години

Едно време у дома сиренето го правеше баба ми у мазето на хладно.Да не си мислите , че е "великата технология"?!Нищо подобно!

1

Факт №6

преди 9 години

Българите единствени в света ,могат да правят сирене --без мляко ,като го ползват само за оцветител!