371

ggg

преди 9 години

както и да го въртите и сучете....Не Путин има 920 военни бази в 180 държави а САЩ..Путин има само 1 в СирияПутин отделя 37 милиарда $ за армия на година а САЩ 670 милиарда$Не Путин съсипа Сирия, Ирак, Либия, Египед, Сърбия, Босна, Югославия....и още и ощетъй чеее

370

Анонимен

преди 9 години

Малко порно за политическите ни войнолюбци:през гугъла: Джек-потрошитель против киборгов

369

Параноик

преди 9 години

Каква параноя! За какво им е на руснаците да се трепят и да воюват за балтийските страни,ако могат да си имат нормални икономически отношения с тях.

368

Анонимен

преди 9 години

Путин е дърт фашага.

367

Вардарски

преди 9 години

Русия не е приятел на България и никога не е била. Може отново да станем приятели ,но когато джуджето Путин не е на власт и цялата кремълска шаика военнолюбци и агресори се измете . Руският народ е дезинформирин ,потиснат , унизен ,лъган. Изобщо в Русия днес стана това ,което е ставало в Германия по времето на Хитлер.Знаете как завършиха Хитлер и неговите слуги. Но за съжаление цената я плати немския народ ,така както сега ще я плати руския.

366

Русофоб

преди 9 години

До ukrainecУпс!Нещо май се изпусна.Хем не си в час, хем ръсиш ... ъъъ ... Нащо ти е повлияла неоосманистката пропаганда май... :)

365

Анонимен

преди 9 години

Много, много рядко пиша коментари тук, тъй като по-голяма част от коментиращите са или платени драскачи , или пълни ***. Та сега реших да споделя с вас, че т.нар. "освобождение" на България от турско робство, посредством миризливият казашки ботуш(колко прав е бил Апостола), струва 32.5тона злато...ай обичайте си братушките...

364

ukrainec

преди 9 години

"Ако не е била Русия, отдавна да няма България!"--защо,какво щеше да стане с България? 1877 година БГ вече е имала почти пълна вътрешна автономия,пълна религиозна свобода и се е очаквала пълна автономия,която се е бавила само защото султанът не е искал да граничи с Русия.А някой от перхидролите мислил ли е какво щеше да стане с БГ ако не беше вътре в Османската империя 500 години ?Какво става с агнето извън кошарата,когато наоколо обикаля гладен вълк с *** ?

363

Русия!

преди 9 години

Колко ни плени туй име свято, родно, мило...!То бива в мрака нам светило, надежда в нашите злини!

362

ПРОТИВОСЛАВЯНОФИЛИ!

преди 9 години

Засрамете се от дедите и децата си!Има и друга смразяваща истина:Ако не е била Русия, отдавна да няма България!

361

ukrainec

преди 9 години

Захари Стоянов в биографията на Левски разказва следния случай:А ти какъв ще да станеш, бай Василе, когато се освободим? - попитал го един път Божил Георгиев в присъствието на други трима апостоли: Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов.- Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви - отговорил той. - Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма ***, но народът е притиснат от нас повече.

360

ukrainec

преди 9 години

Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!

359

ukrainec

преди 9 години

Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. ЛъвскийИ също цитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.

358

Николай_87

преди 9 години

Стамболов е бил русофил, колкото Елцин трезвеник. Не пишете неща , така както ви изнася на вас.

357

Анонимен

преди 9 години

Виц: Обама вика: Кой ми завзе Крим и Източна Украйна? Всички мълчат. "За последен път питам, кой ми завзе Крим и Източна Украйна?" Путин се обажда:"Аз!" Обама вика: "Ти ли? А сега трябва да се осигури газ и ток и пътища до Русия."

356

гласувал против ГЕРБ

преди 9 години

Путин е велик съвременник!За кратко време вдигна руската икономика, обедини нацията, овладя и повдигна интелектуалната мощ на Русия! Обедини 3 милиарда работещо и неразвратено население в Гъливера БРИКС и постави на изпитание моралните и хуманни недостатъчности на Запада! Ще бъде непростима грешка, ако сме противници на тая просперираща общност! Пак ли ще сме на страната на губещите?

355

Анонимен

преди 9 години

до 682Нямаш си и най-малка представа какви проблеми имат в Русия и как се живее там !

354

Анонимен

преди 9 години

Бориха Садам, бориха Кадафи, бориха. Кой е наред? Путин да го прескочат, някой по-дребен от африка или азия.

353

Анонимен

преди 9 години

САЩисани - няма комунизъм за борба. Кого да борят?

352

Анонимен

преди 9 години

САЩисаха се от възхода на Русия. Падна батерията на айфона им, произведен в комунистически китай. Комунисти, комсомолци, пионери китайски - заедно произвеждат айфони за афроевроамериканците.