30

до 33

преди 9 години

Затова ли нормален турист не стъпва в анадолския ***, наречен турска част?

29

do 36

преди 9 години

hahah чакай и ако се появи, ела пак да пишеш. не мога да повярвам колко *** парчета им в Бг, че се връзват на пр на Борисов и правителството му, че видите ли има и по-зле от България и докато той е на власт е много добре, даже от Гърция. Разходи се в Гърция- там ако не излязат 3-4 пъти на таверна в седмицата му казват бедност и мизерия. До нашата бедност никой няма да слезе, политиците им не са продажници. А и гърците имат пари, държавата им няма, но няма да е за дълго

28

Анонимен

преди 9 години

TARSIA GARKINI ZA SLUGINI.POCASOVO ZAPLASHTANE--EDNO LEVCE NA CAS.HLIAB I SOL TRI PATI NA DEN.SPANETO V MAZETO.

27

Анонимен

преди 9 години

Гр.министър на правосъдието Н.Параскевопулос потвърди,че е готов да даде зелена светлина за изпълнение на решението на гръцкия Върховен съд от 2000г.за конфискуването на германските активи в Гърция за компенсация на роднини на жертвите в клането в гръцкото с.Дистомо през 1944 г.А днес,по време на сутрешната сесия на пленарното заседание на Европейския парламент Нотис Мариас каза,че тройката и меморандума са превърнали Гърция в едно социално гробище и 40% от населението е под прага на беднстта.

26

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ:турция е гнойния цирей на Балканите,който по оперативен път ще бъде отстранен.

25

wild horse

преди 9 години

Защо злобеете срещу гърците?Те поне са хора с достойнство,излязоха и пометоха предишните ***.Добра или лоша Сириза е новият избор на хората,а ние 2 пъти избираме една и съща мутра и все се оплакваме. Германия ги управлявала,а нас кой не ни гепи,той не, ни...а ние даже благодаря с поклон им казваме.Позор

24

Мургав трак

преди 9 години

Дано да не поискат репарации и от нас за безчинствата които сме вършили в Гърция по време на ВСВ,от горе на всичко и ни хрантутиха по време на гладния "демократичен" преход.

23

Анонимен

преди 9 години

Има да чакаш. Никой няма да дойде тук и да ти сменя памперси. Няма гръцко семейство без роднини в САЩ или Австралия. Така че по-вероятно е да отидат там, а не в балканския ***. Иначе си чакай, но докато чакаш, техните пенсионери пак са сто пъти по-добре от нашите. Никога Гърция няма да бъде поставена на колене и оставен народа да живее скотски, както нашите политици направиха тук. Бие все ги чакате от 4 г, от Дянково време, а те все не идват. Иска ни се да има и по-зле от нас, но няма и няма.

22

анонийс неразумнис

преди 9 години

с риск да прозвуча злорадно, но с нетърпение чакам гърците да почнат да пращат майките си в България да гледат нашите баби за по 350-400лв/месец или храна.

21

do 19

преди 9 години

Репараций? Това римски пълководец ли е? Ти първо полисли как политиците ни да вземат обезщетенията, които турците дължат на българите по договор, тогава говори за репарациЙ от Гърция. не че няма да са ни излишни- нямаше да теглим дълг и т.н. и все ще има някой друг грош за здраве и образование.

20

до 12

преди 9 години

Все пак ВСВ не е била преди 10 века - има хора, които помнят и са живи още. Гледай гърците- при платени репарации искат още, а ние не можем да си вземем от Турция дължимото по Ангорския договор за геноцида над тракийските българи. Не че не можем, но нямаме политици с топки, които да го направят. Ако бяха гърците, досега да са ги взели, забравили и отново поискали.

19

do 20

преди 9 години

Познавам доста гърци и не са по-малко некадърни и мързеливи от българите. некадърни и мързеливи няма нищо общо с националността. Мисленето със стереотипи и генерализиране за един народ говорят за ограничено мислене и необразованост. Все едно всички българи сме ***, просяци и крадци на помощи. Но ако им завиждаш, че успяват да издоят ЕС- да, прав си. За завиждане са, че има политици на място, а не евтини продажници като нашите

18

do 14

преди 9 години

Описа българите, гърците са горд народ. затова ги уважават повече от нас. Не се продават за стотинки. каквото и да пишат за тях, за нас винаги пишат, че сме бедняците и измамнците на социални помощи, най-бедната страна в ЕС. За нас в западната преса пишат винаги с презрение и негативно, докато за гърците- негативно, но не с презрение. Имат най-големия търговски флот в света, имат лоби в Конреса- дори кандидат за президент на САЩ през 1988г, Майкъл Дукакс. А ние- най-голямата корупция

17

10

преди 9 години

Гърите са най-мързеливото и некадърно племе в Европа.

16

аз

преди 9 години

я тогава гърците да си ни върнат имотите които сме им оставили без пари от одрин до солун и да ни върнат репарацийте които сме им платили гиди махленски шмекери

15

V . Katzolanis

преди 9 години

Yasas ! Zena mi e vulgarka i mi raskaza ce vaste pensianera namat pari za hrana . Nie imame super market v Thermes blizo do graniza i vseka mesec hvarlame mnogo negodna hrana za praseta . Ako nakoi minava za Ellada pres Thermes ako iska da vzeme hranata magazin se kazva "Kirios piato" a as se kazva Vasilis Katzolanis kazete na prodavac da me izvika i as mu dam hrana . Ola kala !

14

Анонимен

преди 9 години

Ми ще иска. Но Германия репарации не плаща. Само ние глупаците плащаме репарации на всички.

13

Анонимен

преди 9 години

Сириза се вмириса още повече, както цяла Гърция! Ама на кой му пука?!

12

555

преди 9 години

Гърците са вече обслужващия персонал на хотел Гърция! Яденето, пиенето и сиртаките са за гостите, а гърчолята раболепно ще обслужват забавляващите се. Абе, слугински народ са гърците.

11

до 4

преди 9 години

Гърците показват висока степен на интелигентност-Грък и интелигантност - айде стиги ни разсмива. Явно нямаш представа какво означава интелигантност. Гърците са просто нагли тарикати и ако мине номера. Само че Гърция вече се управлява от Германия, а не от местните мушмороци. Всички лъжи на Сириза лъснаха и не успяха за излъжат германците. Следващите години ги чака много работа за малко пари!