7

1212

преди 9 години

Бият момичетата на 8 ми март, убиват млади и възсрастни хора на ляво на дясно и ги пускате...Къде сте тръгнали разследване за куче да правите,като престъпления срещу хора не можете адекватно да решите.Никакъв страх от закон и полиция в тази държава няма, защото и най-страшното може да ти се размине !

6

Анонимен

преди 9 години

te drygata q zabrasnali tragnali za pomiarite da se grijat.

5

Анонимен

преди 9 години

Путин - тумор за изрязване!

4

Анонимен

преди 9 години

Северозарадо баце, нема лабаво

3

zeus

преди 9 години

Не нарушавам правилата и ако пак ме изтриете ще си търся правата по съдебен път, записал съм си поустовете за доказателство!

2

zeus

преди 9 години

И защо ме изтрихте?Половината факти от случая за съжаление са спестени. Кучето е било на роми, които живеят в центъра на селото, а кучетата им са пуснати свободно и нападат хората. Кой е застрелял кучето не се знае, това, че е кмета е само версията на собственика. Последно, съмнявам се собственика да е регистрирал кучето, да го е ваксинирал и да му плаща данък, така че не виждам какви претенции има.

1

sina

преди 9 години

Кмете, с теб сме, да избием ***, които хапят децата ни ! То се вижда, че друг вариант НЯМА, да кастрираме природозащитниците, които хапват сладко сладко пържолки от зайчета, кокошки, прасета и др. КУЧЕТАТА ПО ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ И ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА СЕ РЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ КАЧЕСТВЕНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11