4

видинчанин

преди 9 години

Видинските полицаи няма нужда да правят такива акции.Видин е така разкопан,че ние пълзим със скорост 2 лакти на ден и пешеходците ни задминават отвсякъде.Колоездачите направо като бесни хвърчат с повече от 10 километра в час.За тях КАТ няма ли не знам?Един от централните булеварди-Панония сме го прекръстили на Гранд Каньон и спокойно Видин може да стане домакин на световното по алпинизъм.Кмета дето свърши тая свинщина БСП ни го натресе проклети да са!

3

Оги

преди 9 години

Днес и утре не превишавайте разрешената скорост, контролираме ви. До следващата акция правете каквото щете, а като се пребиете, на мястото ще турим ограничителен знак. По-глупашко-мързеливо и просташко поведение на полицията няма никъде.

2

Анонимен

преди 9 години

Извинете ,но това не трябва ли да се прави постоянно.

1

667

преди 9 години

Не знам, какво сочи статистиката и не ме интересува особено. За мен факт е, че повечето катастрофи са резултат от трагичното състояние на инфраструктурата от една страна, и от друга - некадърни шофьори, без грам чувство, съпричастност и толерантност към останалие участници в движението / все едно са сами на пътя/ , както и раздрънканите каруци, които карат и не е ясно, как са издържали ГТП. В допълнение и чувството за безнаказаност и че навсякъде можеш да минеш с рушветче и картинката е пълна!