17

изгоряха ми ушите

преди 9 години

Гледайте в тубата филма (има суб на бг): Говорейки свободно на Джон Пъркинс.Икономически убиец, който разказва цялата схема в световен мащаб. Говори и за схемата със заемите.

16

до самата истина

преди 9 години

Еми това назначение е опровержение на системата, като цяло. Приказваш за педагози и агрономи, то МВР на високите етажи е пълно с инженери, икономисти, счетоводители и тем подобни, но не и с експерти от сигурността.

15

Гошшу

преди 9 години

МВР е пълно със шестаци на Гоце, Станишев и Доган. Ако тази симпатична лелка ги изрита от там, ще и целуна ръка. А също така за уволнение са и незнайния брой знойни секретарки назначавани по хубост за разплод и дефилета по коридорите на министерството и репеутата! Смело напред кака!

14

самата истина

преди 9 години

До истинаКакво да очакваме от инспектор или комисар завършил педагогика или агрономство ? Нима МВР е детска или овощна градина ? Какво да очакваме от завършил НСА или военен ? Нима МВР е спортен или военен лагер ? В МВР завършилите АМВР или Право са под 10% и са мачкани и държани на ниски позиции от лобитата на Нищолозите.

13

Анонимен

преди 9 години

Абе докога тези в парламента ще си правят експерименти с хората в държавата ?? Аман бе, четвърт век вече ни тормозите бе ,некадърници !!

12

...

преди 9 години

Не гласувайте за политиците, а палете им свещиците !

11

истина

преди 9 години

Не съм против това жена да оглави силово министерство, но да го поема човек без необходимия образователен ценз и дори без стаж в тази система е глупаво. Каква сигурност ще очакваме от човек, който е социолог - освен да ни предоставя неразкритите престъпления в %!

10

щщш

преди 9 години

То и Венелина Гочева става за поста. Всичките са големи разбирачки и на една хранилка, а Мадам В.? Ще има много хляб и за колегите социолози.

9

Анонимен

преди 9 години

аз удрям с черешовото топче

8

Анонимен

преди 9 години

Рамазане, Рамазане на 2 магарета сено не можеш да разделиш.....

7

яя

преди 9 години

Браво лека по-лека освобождавате България от турско робство/ДПС/.нито един да не остане в министерствата с турско име

6

Анонимен

преди 9 години

KOGATO M E S T A N-DPS KRESTHJAT SRESHTU PATRIOTICHNITE PARTII, SRESHTU REF. BLOK, SRESHTU BSP, "ATAKA" - TOVA NE E KSENOFOBIJA, A "GRIZJA" ZA BULGARITE I BULGARIA. NO AKO NJAKOJ DRUZNE DA KAZJE ZA GESHEFTITE I ZLOUPOTREBATA NA DPS S VLAST, ZA NEGRAMOTNITE IM VISHI SLUZJITELI POD TJAHNA I LICHNO NA DOGAN I MESTAN PROTEKTSIJA, SRESHTU UZJASNATA TSIGANSKA PRESTUPNOST (PO NOVATA IM "KONTSEPTSIJA" TJA TRJABVA DA E ANONIMNA!) - O-O-O-O, TOVA E UZJASJAVASHTA KSENOFOBIJA !!! EH, "PROFESORI PO EZIKA".

5

БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Партия ГРОБ, просто няма, грам реални кадри!

4

бля-бля-

преди 9 години

Безхарактерната Бла-бла-Бачварова щяла да води битки срещу криминалния контингент? Глупости! Никой от правителството няма да води битки срещу криминалния контингент, защото правителството е част от него!

3

:)

преди 9 години

Социолог да стане шеф на МВР... ГЕРБ поставиха нов рекорд по простотия и наглост. От друга страна, щом калпавия юрист Лукарски може да стане министър на ИКОНОМИКАТА, защо Сивия кардинал зад Тиквуня да не стане шеф на МВР. Сега трябва да сменят Веждичката с някой инженер, а Москов с военен и нещата ще си дойдат по местата :)

2

ченге

преди 9 години

Нормално е министъра да не е "професионалист". В структората на МВР министъра е политическа фигура. Проблема е, че самите служители на МВР в т.ч. и вишите професионални длъжности са непрофесионалисти.Служителите със средно образование са непрофесионалисти, защото няма средно професионално училище. От служителите с више образование над 90% са завършили "Нищология".Ще кажат: ходят на "школа", ама то е все едно да упражняваш медицинска професия с курс по долекарска помощ.

1

РБ

преди 9 години

И аз и удрям рамо!