18

Me

преди 9 години

До bobyТи си бил много *** бе!!!!

17

АЗ

преди 9 години

Целия скандал е заради това, че Нисан ги съди за лъжливо предаване в което казват, че електромобила на Нисан издържа 2 часа, оказва се, че от предаването са пуснали колата с 40% заряд, а казват, че е била на 100%... ТОВА Е ДОКАЗАНО и за това ги махат.... прекалено много скандали станаха.......

16

10

преди 9 години

Е какво като Кларксон е "типичен" англичанин. Ами французи и германци имаш ли идея как те се отнасят с чужденците. Колко българи са горди, че България е била империя на 3 морета (аз също). Ами македонците и гърците и тн. Новият термин за цензура е "политически коректен"- колко са БГ журналистите, които ще си позволят да нарекът някой министър ***- Кларксън може и да не е прав винаги, но пък в крайна сметка това си е неговото мнение!

15

me

преди 9 години

Не знам какво толкова се възмущават от BBC, този е типичен англичанин от по-старото поколение с мания за имперско величие. Тук плюем по руските туристи, че се държали като окупатори, но който си е имал взимане-даване с по-възрастни англичани от средно и ниско ниво знае каква са напаст. Презират всички, гледат те все едно си *** и си мислят, че като са англичани са най-великите на света. Казаното за мексиканците, можеше да го каже за българи, французи или кой да е. Просто са такива, гнусни.

14

10

преди 9 години

BBC=BringBackClarksonДа Кларксън е англичанин и е горд от това- няма нищо лошо! Не е вярно, че всички марки, които не са английски се оплюват и всички английски според тях са супер. Да Топ Гиър не е обикновено шоу за автомобили и точно затова е най-гледаното.Кларксън много пъти е груб, но в повечето случай е и прав.Гледал съм всички серии на UK, USA и австралийския формат- всички имат огомен бюджет, но ангийския е пъти по добър. Тримата правят шоуто и без, който и да е от тях ще е зле!

13

Анонимен

преди 9 години

Ще го вземат в американски топ гиър, само заради забележката му за мексиканците, абе типичен "великобританец"

12

1111

преди 9 години

Заради мъжът ми започнах да гледам предаването, наистина тримата прекрасно си го водят, с такава лекота, харизма, този прекрасен английски хумор, чудесни са. За разлика от американската версия, там да не би да имат по-малки екипи, бюджети? Ами не, изобщо не им се получава, просто водещите не могат да стъпят на малкият пръст на Джеръми и дружина, т.е. лицата на предаванията ги правят успешни, не е само до пари и идеи.

11

Анонимен

преди 9 години

"Те могат да правя всякакви гнусотии да убиват да поробват народи да правят преврати"........какво нещо е да си обясняваш света единствено през призмата на съветската пропаганда.За тези хора няма книги, култура, история, пътуване в чужбина ... има единствено първи канал на съветската телевизия или телевизия алфа.

10

Анонимен

преди 9 години

Честно казано, рядко ТЪПО предаване! Основната идея е възхвала на британското автомобилостроене, всички останали са *** производители, и нищо не разбират от коли!!!Закривам!

9

TOP GEAR

преди 9 години

Джереми е велик!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Ами така е като целия свят е толкова лицемерен, малко са хората които останаха да казват нещата такива каквито са, със истиските им имена, и названия.Казва неща които всички знаят, но премълчават да не би да обидят някои. Евалата на хора като него които не се притесняват да казват нещата такива каквито са.Да понякога е вулгарен, да понякога прекалява малко повече но винаги има поне 90% истина в думите му. А ББС само ще загубят ако го махнат!

7

nobi

преди 9 години

ако ще и *** да си съдерат, предаването е печелившо заради тия трима образи. В която и телевизия да отидат, хората ще гледат тях, а ббс да го духат

6

Канев

преди 9 години

Аз харесвам предаването Топ Гиър . Има готини коли водещите са супер и въобще интересно е . Аз какво е направил Кларксън си е негов проблем той ще си му мисли . Но предаването не е лошо а и водещ не е само той .

5

дедо Йов

преди 9 години

"Двуличието на англичаните а и на западняците особено на бившите колониални империи е заложено в ДНК-то им."Говориш за политиците предполагам, защото имам добри другари от Англия, Шотландия и Уелс което ми дава възможност да бъда част от живота на Велика Британия вече 30тина години! Миналата година си пием питието с Биг Джон в Дъфтаун, а над главите ни ръми, тъкмо си мисля какво вълшебство е живота, но вместо това в главата ми се завъртяха мисли защо сме такова робско и търпеливо "племе"!!!

4

niki

преди 9 години

До До L.Интересен е фактът, че предния път като го махнаха от Топ Гиър и предаването буквално залезе, рейтинга му падна ужасно и го спряха. Те сценаристи нямат, сценаристи са 3мата *** от предаването.

3

До L.

преди 9 години

Каква институция е Кларксън бре. Предаването му ако не беше по BBC колко хора щяха да го гледат? Ако не бяха продуцентите му сценаристите му и огромните средства колко от нещата да съществуват.Топ гиър отдавна не е предване за коли . То е някакво шоу в което има и коли

2

А де

преди 9 години

Джеръми Кларксън типичен представител на англичаните тези които все още си мислят че са империя. Нагъл безпардонен, двуличник. Двуличието на англичаните а и на западняците особено на бившите колониални империи е заложено в ДНК-то им. Те могат да правя всякакви гнусотии да убиват да поробват народи да правят преврати ,но в момента в който някои почне да играе тяхната игра срещу тях почват да врещят за международно право, закони итн.

1

L.

преди 9 години

Кларксън е институция, а BBC е информационна агенция.