8

Анонимен

преди 9 години

VSEKI,KOITO E BEDEN KATO TIRADGIATA SHTE SE OPITA DA SI UVELICI DOHODA.

7

Анонимен

преди 9 години

Men mi e jal za bejancite, samo opitvat da spasiat jivota na decata si. Tozi TIR triabva da go zakarat v centura na Berlin da vidiat y te kakvo e choveshkata tragedia.

6

Кирил Софийски

преди 9 години

Какво значи дали е виновен лакомия тираджия ?!?! Шофьора отговаря за стоката и камиона! Да го тикнат в турския зандан ,да му сцепят там лакомия АЗ!!!

5

партиен член

преди 9 години

А тези дето обвиняват шофьора от къде знаят че е виновен?На Патра (Гърция) в Белгия също имигрантите се качват за минути.Достатъчно е да отидеш до тоалетната и те вече са вътре.Отвън имат човек който лепи пломбата или бризента и по нищо не можеш да познаеш че са вътре.Така че не обвинявайте така лесно.

4

Анонимен

преди 9 години

И ние навремето играехме като тези деца весели и безгрижни.

3

Анонимен

преди 9 години

Сега този *** /шофьора/ да го набухат във затвора.Заради такива *** ще се напълни БГ със всякаква ***.

2

аномимен

преди 9 години

Наместването на службичките мен не ме притеснява. Бъдете сигурни, че промени едва ли ще има, освен рокади и в по- ниските службици. Силно съм притеснен от модернизацията на служебните коли на Милите народни избраници и тумбачетата на власт. Оставете превенциите за бедствия и аварии, глада на избирателите от периферията на територия Булгария. Важно е дупедатите да са добре, обслужвани, нахранени, битово осигурени , и да не ги хване грипа и да не забравят да гласуват нещичко за себе си иде Великд.

1

Анонимен

преди 9 години

Да си седят там нали са си "братя"