5

Rhapsody of fire

преди 9 години

Поредното доказателство какво е отношение на мужиците към правото. Те понеже са много велики са над всичко, особено някакви си хартийки с подписи. За тях правото е каквото и когато му скимне на государя. Той казал нещо някъде и това е достатъчно. Как великите азиатци ще си губят времето с някакви си писма за прекратяване?Отчайващи Варвари.

4

Анонимен

преди 9 години

тази работа е в категорията "кипи безсмислен труд", но както се изтърваха преди някой-друг месец, заплатките на другарите в този бранш са мечта!

3

Анонимен

преди 9 години

ЮП никога няма да спре - вечно ще арчи пари - колкото спряха нефтопровода Бутгас алексадрупулис и аец беляне. Така че от тук нататъка по 8 милиарда всяка година заеми после както казва колегата по дилу гъцкия сценарий ще ни се стори сладка приказака.

2

Хахахаха

преди 9 години

ам кой да го строи , нали пари няма , Гърция фалира , нас ще ни фалират , руснащите и те не са за излишни харчове --но АДМИНИСТРАТИВНИТЕ работи продължават , демек има едни пари за ядене и затова

1

Анонимен

преди 9 години

Абе герберастите, начело с тиквата и плевела бяха тези, които най-много скачаха срещу ЮП, пък после "Олеле, мале, ама тоя лош Путин що ни го спря" или пък "Не бил спрян".Тия ако знаят какво искат - ама то не може да си въртиш постоянно Д-то на всички страни.