44

Samuilov

преди 9 години

До Неелитен родителББ го каза в Парламента - всички в МК да подават оставки, на куп!

43

Неелитен родител

преди 9 години

Мисля, че 28 и 29 от изказалите се , са готови за постове в съвременното правителство . Това е правилния тон днес - да оплюем по - добрите и.... дано ни забележат и нас мижитурките. А доколкото ми е известна биографията на Яворов, той е живял в последните си години в София на ул. "Раковски"/ е това не е идеалния център/ до 1914, когаго се самоубива . Да ме извини министър Рашидов . Бог да пази тази държава / от простотия/ !!!

42

до 42

преди 9 години

Не толкова средата, колкото възприятието от обучавания имат значение.*** и в центъра на Ню Йорк си остава такова

41

А

преди 9 години

АБЕ ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ ЩА РАЗИГРАВАТ ИНСТИТУЦИИ - ТЕ ЩЕ КАЖАТ КОЕ УЧИЛИЩЕ КЪДЕ ЩЕ СЕ НАМИРА. УВОЛНЕНИЯ И ТОВА Е..... ИМА И ПО-ЧИТАВИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ И ДЕЦА, КАК СЕ ГУБЯТ СРЕДСТВА... В ТАЗИ НЕМОТИЯ .....ЛИГЛЬОВЦИ.МНОГО ЗДРАВЕ И ТВЪРДА РЪКА, ВЕЖДИ!

40

Анонимен

преди 9 години

Веждито - два пъти, Стоянович - един, Владо Пенев - един, Мартин Иванов - един. Общо пет министерски мандата турят лична репутация и имидж в миризливите крака на едни и същи строителни брокери в Министерство на културата. Явно няма значение кой е министър на това министерство, щото истинските господари са няколко несменяеми служители в него.

39

чушка

преди 9 години

До дон домат: ония пари потънаха в КТБ. Той затова драпа да ремонтира и 13-то с евросредства, да си открадне пак.

38

корни

преди 9 години

Министре, ако не те бяха отгледали нормални хора, а си беше раснал в *** щеше да си това, което си? как можеш точно ти да твърдиш, че средата няма значение.

37

дон домат

преди 9 години

Ама като гепи човек 2 млн. как му се вдига самочувствието. По-така изглежда и говори, авторитетно един вид.

36

Анонимен

преди 9 години

Абе те Вазов и Яворов изобщо не са учили в София ама той ГЛАВНИЯ МУЛТАК отгде да знае. Дай му уиски, пури и пари.

35

лорен

преди 9 години

Министре, я като си почнал си кажи защо подписа в Класическата да има прием на 30% ман..га.лчета. Без изпит.

34

нурие

преди 9 години

Помните ли Веждиту как рева цяло лято, всеки ден, по всяка ТВ как му потънали парите в КТБ. Ами така е - човека е крал, крал с всички части на тялото и изведнъж един по-крадец от него го обира. Не е честно, нЕкак си...

33

било

преди 9 години

Веждьо реже, щото иначе може да не платят от Европа и да се направи проверка на "ремонтираната за 2,20млн.лв" сграда. А направили се става лошо. Защото за ремонт са похарчени най-много 0,2млн. Така, че веждьо ще реже - има около 2млн. причини. Или поне имаше, май цецо василев излезе по-крадец от крадеца.

32

бони

преди 9 години

Добре де, а защо министъра не се премести в "ремонтираната" сграда да покаже на всички как се прави? На чужд гръб...е лесно.

31

бол

преди 9 години

Министъра съвсем изперка. Тия всичките, дето ги е изброил не са от София, нито по тяхно време е имало Класическа гимназия. Подозирах го веждатко, че е ***, ама той пак ме изуми. Уискито му е стопило мозъка направо.

30

br

преди 9 години

До АнонименНе са се съгласявали. То е ремонта е един - боядисване с латекс на всичко-стени, тръби,радиатори...

29

Анонимен

преди 9 години

Не ме е страх от министъра на келтурата а от културата на министъра. Какво искате от един *** - пияница? Върнаха му парите от КТБ и изчезна.

28

Пиар агент

преди 9 години

Много е тъпо червен *** и необразован *** да се опитва да пише нещо. Ясно е , че така не се прави пропаганда , ама тролчето няма пари за ракия и се чуди какво да измисли . Видно е с просто око , че не му се отдава, Ааааааааааа.

27

Aaaaaaaaaaaaa

преди 9 години

Вървя си значи и изведнъж чувам просташки ли, гаменски ли, как да ги нарека не знам, изкази: Фани *** за шлифера, еййй! Ченгеджийски номера, аааааа........!Бе викам си, къв е тоя ***?Обръщам се, поглежда и.........АААА. Пак поглеждам, пак АААААААА.Че той бил Министър Председателя Бойко Борисов.

26

Ема М.

преди 9 години

Г-н Рашидов, Вазов е родом от Сопот, а Яворов от Чирпан. Ясно е,че не са завършили елитни гимназии в центъра на София. За останалото сте прав.

25

Анонимен

преди 9 години

ZASHTO NE ZAKRIAT TAZI KLASICESKA GIMNAZIA--GIMNAZIA NA KLASICESKITE BOKLUZI-NARKOMANCETA.