11

до 20-ти

преди 9 години

Да но в югоизточна хората там ги мъчат други неволи-сняг по 3 метра и няма проходими пътища.Та и там зле като и тук в северозапада.

10

видинчанин

преди 9 години

Разбираемо е градът е толкова разкопан,че дори пеша трудно стигаш донякъде.От 45 години живея във Видин,но толкова разкопан никога не съм го виждал.През 80-те години сменяваха водопровод но всичко приключи за месец.Сега ни изтезават вече 2 години.Като гледаш багер до багера са и камион до камиона,а работата никак не им спори.Има улици ракопани повече от година и лъжица асфалт по тях не са сложили.Тоя кмет ни го натресе БСП проклети да са дано!

9

ххх

преди 9 години

А някой хрантутник от община Видин защо не каза , че плащанията към фирмата се бавят само.... четири години!!!! Ама нали плащат с лихвите!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Тръгнете в Италия към Неапол и Видин ще ви се види рай. Мафията източва пари чрез ***. Всеки да си погледне какво плаща за смет и ако седне да смята ще се главозамае за каква цифра става въпрос.

7

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Дълбок поклон на Софиянци , че през тези 25 години никога не гласуваха за ретроградната партия БКП-БСП . Така нашия град се развива благодарение на ГЕРБ и Данчето Фандъкова . Погледнете София как изглежда , просто това е един Европейски град . С добра инфраструктура , метро , зали , паркове и т. н. А сега направете сравнение с вечно комунистическо-социалистическите градове , Видин , Враца , Монтана , Лом и други подобни . Това са градове на мизерия , кражби и простотия .

6

Видин форевер

преди 9 години

Поне във Видин има българи и патриоти. Източната част е пълна с турци,*** и руснаци. Там българите са роби,които строят,сервират,готвят и прислугват по 6 месеца на конкистадорите,които идват заради евтините наркотици,***,алкохол и ядене,които им предлагат местните индианци по Черноморието.Всеки конкестадор се пазари и *** с продавачите и персоналите в хотелите коптори. Северозапада си има цели квартали в Западна Европа и САЩ,където много хоря работят,а вече си изтеглиха и децата в чужбина

5

Анонимен

преди 9 години

личи си че управляват цоциалисти

4

Анонимен

преди 9 години

Севора-Западнала България запада, а Юго-Източна се потурчолява яко... Евала и демокрацията!

3

Варненец

преди 9 години

Хе, хе това във Видин голяма мизерия бе.

2

WTF

преди 9 години

БСП спечелиха сигурно на 2 места изборите и едното от тях беше Видин. Там кмета е от БСП. Даваха го по телевизията господин Гергов. Него и неговите далавери дето ги върти. Пълна мизерия. Нищо ново под слънцето. Където е било на власт БСП цвете не е поникнало. Дойдоха в цялата държава и за 1 година тотално да я затрият. А тоя там е власт от 2011. Можете да си представите за какво иде реч :). Крадливо комунистическо племе.

1

БГ

преди 9 години

какво не харесвате на Европейския град??? Липсва табела "ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРОПА, ТУКА Е ТЪЙ".