25

Анонимен

преди 9 години

За какво копае тоя ров? Да падне някой да се пребие ли?

24

до "до китцбюел

преди 9 години

Учудя се пише, не Очудя, неграмотна работа.........и забележки взел да прави

23

Анонимен

преди 9 години

Аз толкова сняг у нас не съм виждал. Единствено се питам какво са правили поделенията на АПИ, за да не позволят подобно натрупване по пътищата... Само питам. Отговор не търся.

22

AZ

преди 9 години

neka,hak im enali znaiat da vzimat subsidii ot tiutiunaha sega dasigi iadat parite bez tok voda vmesto HLIABpomnete,GOSPOD NIAMA PRACHKA ZADATE CHUKNE PO TIKVATAI DATI OPANE UHOTO ZADATI KAJE I POKAJE KOE E DOBRO I KOE E LOSHOA sega kade e bate boiko otide dasi pohapne 16-te si miliardaa vie umirate ot stud pod snegakakto i jertvi ima

21

do китцбюел

преди 9 години

Слънчев бряг е летен курорт! Сега е зима и на фокус е снега!И се пише Очудя ;)

20

Анонимен

преди 9 години

Леле... Това чудо като се стопи и тръгне по деретата, не ми се мисли...

19

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова е най=нбекадърното и нещастно правителстовкато ти гледам произведението сигурно си прав.

18

Лили

преди 9 години

Ако не е руската технкиа сме за никъде! :D

17

Китцбюел

преди 9 години

До ехх - за какво ви е на вас бургазлии снег а? Да не би да сте направили Слънчев бряг ски курорт?Няма да се учудя като знам какви тупани го притежават и се напъват да го управляват.

16

Анонимен

преди 9 години

Снимките не са от Лилянчето, а от граждани и са изпратени до министерството на регионалното развитие и тя само ги е публикувала, не четете ли.

15

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова е най=нбекадърното и нещастно правителстов

14

Анонимен

преди 9 години

До: ЕдинТи си изключително ограничен човек; даже си и неграмотен. Прочети хубаво статията пак, осмисли я и се замисли, ако можеш. Но видно е, че не можеш.

13

Анонимен

преди 9 години

До ЕдинИ с това ли се занимава един министър?! Да ходи да снима по преспите как се почистват пътищата, и да ги качва във FB!?абе ***, що не идеш ти да направиш някоя снимка там, а? Качила ги е във ФБ, за да могат *** като теб да видят за какво става дума.

12

ехх

преди 9 години

Не че нещо,ама ако беше наваляло малко и в източна България ,т.е да се разпредели малко снега...цяла зима тук /Бургас/ снежинка не сме видели , но затова пък вятър бол...направо яд да те хване ...

11

Анонимен

преди 9 години

320 снегорини работят в момента по републиканската пътна мрежа,докасо в софия са "само" 117??!

10

SS

преди 9 години

До Редник БраянНе че излиза то си е така.И война да ни обявят няма кой да ги събере лъвчетата. Ще се пръснат като "сестри по мъже".Ако помниш когато стана аварията в АЕЦ ФУКУШИМА там отидоха едни пожарникари със ясното съзнание , че връщане жив няма, а си представи сега ако нещо стане в Козлодуй наще пожарникари ще изчезнат първи. Същото е и в армията. На никой не му се умира за тази БЪЛГАРИЯ ФАКТ.

9

Тинев

преди 9 години

Армията та армията. А защо не се дигнат големите толуми и шкембета от генералния щаб. Да развъртят кръста малко.Ама не, щели да им отънеят задниците видите ли!

8

Анонимен

преди 9 години

Българина освен да плюе друго не може.... Че и даже не знае кого да плюе, чул не дочул, видял не видял. Непосилно е човек да се бори срщу природата, дори и в запдна европа този сезон бяха в кризисна ситуация. Проблемът не е в снегоринит а в прекалено старата и амортизирана мрежа за пренос на електричество, ако хората имах ток нямаше да е чак такъв проблем, но никъде не се зачекна темата за старите дълекопроводи........

7

Редник Браян

преди 9 години

До SSТо кво излиза, че ако обявят война след 17.00 нямаме армия.Амчи да се съобразява кога вали.Аз като бях в казармата преди 20-на години, сутрин за физзарядка изривахме цялото поделение. И не само него...

6

SS

преди 9 години

До Редник БраянКаква армия бе човек. Познавам няколко войника и от тях знам , че са от 8:00 до 17:00 после остава по някой за наряд. Те докато ги организират и то снегът ще се стопи.