35

tih velikan 681

преди 9 години

Nyama sumnenie che Iran vuorujava Islyamska durjava i Hamas.I che Izrael otnovo shte smaje vsyaka zaplaha.Samo ne pokazvaite pak manipulirashti klipove kolko deca zagivat v Palestina.

34

Анонимен

преди 9 години

След това да не се оплакват като израелците пак им набият канчето :)

33

Мир за света

преди 9 години

За никакви палестинци не става въпрос,а за кръвожадни главорези.Няма нормален човек по света,който да устройва засади на двадесет годишни момчета или да мушка случайни хора с нож в автобуса.Тези професионални убийци нямат милост и към собствения си народ,като му докараха невъобразими страдания.Това ли е пътя на мира?

32

американецо

преди 9 години

Защо, питам, в това интенет издание се толерират коментари с явно анти-НАТО-вско, антиамериканско и анти-еврейско съдържание? Защо не се изтриват коментарите на троловете на Късия, които сипят обиди след обиди по адрес на нашите партньори от НАТО, САЩ и Израел? Кой има изгода Република България да бъде дискредитирана пред съюзниците си по един толкова долен, болшевишки начин!?

31

Анонимен

преди 9 години

Конспирацията е толкова дълбока,че дори еврейте сами могат да финансират следващият си геноцит.Стига да спечелят пара от това :D:D

30

Анонимен

преди 9 години

Не се връзвай на партенки, с евреите очите на шест, така майсторски те премятат, че не е за вярване!

29

М.М.

преди 9 години

На теория добре звучи, а на практика направо ще бъде прекрасно!

28

Анонимен

преди 9 години

Вие не вярвате, ама всички хубави еврейки са на подчинение в Мосад, това е най- страшното им оръжие. Даже тук уплавлява един шабес- гой, жена му е красива и има банка, ха познайте кой е!

27

После ще реват

преди 9 години

После ще реват, че видите ли Израел е агресор и т.н, но сега точат зъби! Време е Израел да ги изрине в морето!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Не може смърт, Исраел е сърцето на света, вярно малко е каменно, ама кво да правиш.

25

Анонимен

преди 9 години

Пишете, не се ослушвайте!

24

Анонимен

преди 9 години

Така е, евреите са много мъчен и измъчен народ, защото е тпябвало да покриват много високи нормативи и тоягата е била дебела.

23

Анонимен

преди 9 години

Стамате, внимавай с еврейките, хубавите са от Мосад и ще те направят на мармалад!

22

Анонимен

преди 9 години

не вярвам нали мосад и сащ с великобритания създадоха идил някои задава ли си въпроса идил откъде се снабдява с амуниции и боеприпаси за тяхната армия към 50 хиляди или 100000 хилядна като знаем че идил нямат фабрики за оръжие и амуниции те ако наистина искаха да се борят срещу сатанинският режим на родшилд ционистите то ще има милиони доброволци от цял свят не само мисулмани тези от идил не са мисулмани а садисти зомбирани от сащ това са бивши бежанци от зял свят получили убежища в сащ и еу

21

Анонимен

преди 9 години

Е добре, де, ама стар Израел беше в Мала Азия. Къде се набодохте в ония палестински пясъци?

20

Анонимен

преди 9 години

Че те останаха ли тунели там ? Света им даваше помощи пари и хани а те джихадистите вместо да направят училища, библиотеки и болници, те купуваха оръжие строяха джамии и тунели под границата с Израел.Ислямистите са братовчеди на евреите само че ако много знаят *** пак ще им дърпат ушите.

19

Анонимен

преди 9 години

Който е на страната на Израел да цъка +, който е за ислямистите палестинци да цъка -.

18

Sunny ray

преди 9 години

До СтаматБог обича евреите и е избрал евреите като специален народ,чрез който да открие Себе Си на човечеството и Своя спасителен план и изпрати Спасителят-истинският праведен Цар и Господ на света-Месията на Израел,Бог-Син,Творецът и Господ на вселената.Затова и всички Божии праведни хора обичат и подкрепят евреите,а злите и нечестиви слуги на дявола мразят Бог и Неговия избран народ,защото дяволът е злият,лъжец, крадец,убиец и враг иска да погуби хората, а Бог иска да ги спаси,.Ти с кого си?

17

Анонимен

преди 9 години

Само престъпници като терористите на радикалния ислям,заслужават смъртно наказание за всяка жертва и за всяко планирано убийство, дори според Божия закон заслужават не само смърт,но и вечно наказание в ада за омразата им срещу Божият избран народ,за посегателството срещу живота,земята и народа на Израел всеки терорист на радикалния ислям,както и нацистите заслужават осъждение и смъртно наказание и вечно наказание в ада,както и дявола на който служат воювайки срещу Бог и срещу Божиите избрани

16

Sunny ray

преди 9 години

Ислямска държава-управлявана от терористична престъпна организация Ал-Кайда като и всички останали терористични групи на радикалния ислям са окупатори на святите Божии земи, дадени от Бог на Авраам, Исаак и Яков-Израел и наледниците им Израел за вечно притежание.И като врагове на Израел всички джихадисти са врагове на Бога, управлявани от дявола,затова и делата им са дяволски-зли,нечестиви и престъпни:отвличания,изнасилвания,грабежи,насилия,убийства, чудовищни зверства срещу човечеството