4

муспи

преди 9 години

Всички пари в света са еврейска собственост - печатане, обръщение, складиране и разбазирване. При премятането им от джоб в джоб пускат разни кодови названия, като план Юнкер, план Маршал, арабска Пролет, Ислямска Държава, Преход, Демокрация, Война, Друга Война, Термоядрена Война, Путин...

3

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯУмник си ми ти ... Това са пари, които така или иначе ще отидат в тези държави. Идеята е да посъживят икономиките си. Я си направи една справка да видиш колко пари България е внесла като вноски в ЕС и какви суми след това ползваме. Истината малко ще те шокира.

2

ЕС

преди 9 години

Плана Бункер е в сила, когато парите които могат да се "усвоят" от една държава са много малко и трябва да се поканят повече хора. Проблема идва когато станат умниците много умни, а бачкаторите много ***.

1

uu

преди 9 години

Аз обещавам 100,00 лв, но МОИ пари, не ДЪРЖАВНИ.100,00 лв = 51,12 ?.Само 100000000 граждани на ЕС, ако обещаят и преведат в обявена сметка х 51,12 ?, това ще представлява една колосална сума от 5 112 000 000 ? /пет милиарда сто и дванадесет милиона евра/.Казвам се Коста Копарански, от Карлово съм и очаквам самишленици, с които да развием тази идея.Да ударим в земята плана Юнкер.