33

сократ

преди 9 години

Неразбрах.За еврогейска армия ли става въпрос.Историята помни за едни французи ли бяха дето отидоха до Москва,па се върнаха усрани.Май имаше и едни германци ли им викаха дето отидоха до Волга и там помолиха да ги върнат пак там от където са тръгнали. Е па така е било. Сега искат да си правят групичка,но да си вземат и памперси,че голямо обиждане ще падне,ще им отпуснат свинтерчето еврогейско,т.е. европейско.

32

Анонимен

преди 9 години

европейските ценности са когато си отвориш портофела да е пълно с евро и все по стотаци това е ценност а не някакви си там *** с техните разбирания

31

Анонимен

преди 9 години

Кои са европейските ценности?

30

никога няма да има

преди 9 години

Никога няма да има европейска армия! Защото отделните държави ще трябва да се откажат от собствените си армии!

29

V

преди 9 години

Интересно е защо на снимката е даден руски войник?

28

C I A

преди 9 години

Европейска федерация със собствена армия,която да включва и Русия е още по-добра идея...ама на,нейсе ............

27

Тоя дърт пендел

преди 9 години

е с намален ментален капацитет и може да мечтае само за повече нули в банковата си сметка. Осакатена люксенбургска порода.

26

Идеалист

преди 9 години

До 38: Аз лично съм за Европейска федерация с единна армия, която да отстоява собствените си интереси. Още от 1990 година мечтая за подобна Европа. Но вече съм убеден, че няма да стане. Европа не стане ли единна държава е обречена на слугинаж. Основният противник на тази идея са САЩ. При тази перспектива е по добре да напуснем тази чиновническа общност!

25

300

преди 9 години

Не Юнкер желае европейска армия, той изразява това което му наредят.Желаят я глобалистите - сатанисти, те я желаят, а не лично Юнкер.Това е отнемане на суверинитет, а после може да кажат, ами хайде европейско правителство....а после и хайде и световно....познайте с кого на чело !!!

24

Анонимен

преди 9 години

Аз лично съм за Европейска федерация с единна армия, която да отстоява собствените си интереси в лицето на всички външни сили били те САЩ, Русия, Китай и т.н.Като устройство да бъде по подобие на САЩ. Да има и федерални и щатски закони които в случая ще се отнасят за отделните държави. Така ще се запази националната идентичност на всяка страна поотделно, но в същото време ще се борим за общите интереси на континента.

23

бг

преди 9 години

Запада изгуби чара си,вече сме отвратени от долнопробните му действия.

22

L

преди 9 години

По-точно какви ценности ще защитава Европа ?!? Да не се окаже, че живеем в кухо образование.

21

хазарин

преди 9 години

Хм, храни куче да та лае...

20

Rhapsody of fire

преди 9 години

До АнонименЗащото САЩ ще те унищожи за 1 час.Най-дибре е да почваш.

19

Анонимен

преди 9 години

Вашингтонската *** реве, че САЩ не може да разполага с частна европейска армия, ами трябва да моли държавите поотделно ахахахха

18

Анонимен

преди 9 години

Отново сме 1939 и велика германия с новият световен ред

17

Анонимен

преди 9 години

Това обмислят,да е предщественик на световната армия..една армия,един народ,един език,едно световно правителство..Изгледайте "Краят на играта-план за световно поробване"...

16

юбералес

преди 9 години

Преди повече от 200години, в 600 000-та ''Grand armee'' 1/3 бяха французи, 1/3 немскоговорящи и 1/3 други. Преди 75 години в 5 милионния Вермахт 30% не бяха германци. Така че никаква химера не е създаването на европейска армия, която да бъде в пакт със САЩ (поне на първо време).

15

Анонимен

преди 9 години

до 20Извинявай, обаче си голям балък. Бива ли да вярваш в такива измишльотини? Да не мислиш, че европейските чиновници не са корумпирани? Дори повече от нашите мишоци със сигурност, те играят на едро.

14

Анонимен

преди 9 години

До 24Аналогия - САЩВисоки технологии, единен пазар, богати хора. И надявам се много по балансирана и разумна външна политика.