16

Анонимен

преди 9 години

До ДО ФутурологТи кога си минавал от там за 2 минути бе, байно?! Некоя събота, по средата на дълъг уикенд, когато София е празна?! Е извинявай, ама и тогава нема стане за толкова. А в делничен ден си е тотална лудница и няма кво да ни убеждаваш в обратното, ние също минаваме от там.

15

Анонимен

преди 9 години

Похвално, но има още няещо,което е даже по-важно - настройката на светофарите по Евлоги Георгиев.Извинявайте, ама и 10 ленти да направят,ако светофара на Графа не се пренастрои,задръстванията ще си останат. Освен това,чия брилянтна идея беше да се сложи ОЩЕ един светофар на Смирненски?! От това по-малоумно не може, твърдо !!...Та с кола или в автобуса - все ще си висиш по допълнителните ленти докато светофарите ти редят задръстванията с упоритостта на настройките си от байтошово време...

14

ДО Футуролог

преди 9 години

Баш пък от НДК към Националния в момена е песен, минава се за по-малко от 2 минути цялото, като се има предвид, че се преминава през 3-4 светофара ... пешеходни и т.н. си е перфектно. Проблема идва то Орлов Мост, тъй като е ужасно натоварено кръстовище, а и тоя пич с ръчното си играе по цял ден там. Другия проблем е от Националния стадион посока НДК - там са само 2 ленти, а трафика е много силен, но пак се изтеглят в момента бързо колите - за 3 минути се минава.

13

Анонимен

преди 9 години

Хаха, типично по български - добавяме 1 метър асфалт към двулентово платно и то става трилентово. Що за умници са тези "архитекти"? Смях!

12

Тъпо

преди 9 години

Какви са ползите от бус ленти тук? Никой не ги спазва никъде... Всеки гледа да се направи на тарикат, да мине през нея, за да си спести 5-10 мин., "жизненоважни", разбираш ли.... Такива неща са добри новини в страни, където хората се съобразяват и спазват, МИСЛЯТ с главите си. Там, където властва простотията..........

11

Анонимен

преди 9 години

и мислите че това ще се спазва????!

10

вЪзмУтен!

преди 9 години

Дано само не го строите както строите западната дъга на околовръза!!! Край на магистрала със светофар?!?!? Олигофрения!!!Там ли бе по-нужен надлез с кръгово отдолу или на Царица Йоана? А някой беше споменал един гьол за шарани веднъж. Е малко по-надолу има 2. Не ми говорете за отчуждителни процедури!!! Смешнисте!!!

9

До Пич

преди 9 години

"Сериозно, вие не виждате ли за какво се използват бус лентите на цариградско?!"Специално пък за Цариградско бус-лентите си се ползват за предназначение. Жена ми я глобиха за каране в бус-лентата на Цариградско, по-късно и аз изгорях. Така че там контролът е пълен. И специално за Цариградско не е добра идея да караш в бус-лентата, освен ако нямаш излишни пари, разбира се.

8

социолог

преди 9 години

Червено *** изчакай изборите есента и ще видиш резултата , ако въобще БСП има кандидат . Никой в София няма да гласува за българоубийците и предатели на род и родина . Така , че можеш да плюеш колкото си искаш .

7

Анонимен

преди 9 години

До СофиянецПо-високи данъци за колите и по-строг контрол върху техническите прегледи и паркирането. Няма друго решение на проблема с трафика.

6

Софиянец

преди 9 години

Според мен разширяването на улиците не е решение на проблема със задръстванията. Просто трябва да се направи така, че градският транспорт да е достатъчно добър и достатъчно бърз, така че вместо да използваме автомобил, да си хванем рейса или трамвая и да си свършим работата за същото време.Така че вместо да се чудят как да разширяват улиците, да наемат специалисти, които да изградят адекватна маршрутна мрежа и да преизчислят разписанията.

5

Софиянец истински

преди 9 години

Дори и да са само две лентите, не виждам проблем да се изгради бус-лента. Така ползващите градски транспорт ще се придвижват по-бързо и съответно част от автомобилистите ще се откажат от колите си, за да се качат на автобусите, които ще се придвиждат 2 пъти по-бързо.

4

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Дълбок поклон на Софиянци , че през тези 25 години никога не гласуваха за ретроградната партия БКП-БСП . Така нашия град се развива благодарение на ГЕРБ и Данчето Фандъкова . Погледнете София как изглежда , просто това е един Европейски град . С добра инфраструктура , метро , зали , паркове и т. н. А сега направете сравнение с вечно комунистическо-социалистическите градове , Видин , Враца , Монтана , Лом и други подобни . Това са градове на мизерия , кражби и простотия .

3

fen

преди 9 години

toz ima li malka predstava v London ot koga e taka

2

Дядо Петър

преди 9 години

Вместо да се изказва за щяло и нещяло, главният архитект да вземе да се гръмне.Защото отдавна трябваше да увисне на някое дърво.Той много добре си знае защо.

1

Анонимен

преди 9 години

Нека да ползват, с две камери всичко се решава. Като трябва да плати всеки по 50 лв. за ползване на буслентата всеки път, ще се научат да не я ползват.Тарикатите в България са ясни, въпроса е да започнат да им бъркат в джоба и да видиш, как си стават старите мишоци.Като не ви отърва да висите в задръствания, ползвайте градския транспорт и няма да има задръствания и бързо ще стигате до работа. Неможе всеки втори льольо да се е качил в кола, може - неможе да кара и искал да не закъснява,еми как?