7

муспи

преди 9 години

А Тиквата кога? Защо все още отлагаме?

6

Диман

преди 9 години

*** няма работа там!

5

Плевнелиев????

преди 9 години

Защо сега президентът Плевнелиев НЕ КАЖЕ: "Ние обичаме и уважаваме тази Западна Европа, която е дала много на света и като култура, и като постижения, но ни е страх и сме притеснени за тази Западна Европа, в която се случват подобни убийства"?

4

Анонимен

преди 9 години

MOGE BI E BARLEKOV

3

баи Ганю

преди 9 години

Клошар от София.Български *** по точно български ром.Не е от от българските бежанци мисюлмани защото тях добре ги обгрижваме,храним,обличаме,церим ,затопляме и тн а прокуден от родината си български гражданин търсеики щастието си в запъдните демократични боклукчииски казани.Ами тези там с натовското си въоръжение ко правят там,навярно охраняват тялото му аааа и дъфчат дъвка за да разсеят скуката?

2

Анонимен

преди 9 години

Свада с друг клошар, най-вероятно също българин, може и ***, или пък е бил руснак, румънец. Така става обикновено на Запад с българите, даже да не са клошари. Имаше едно общежитие за чужденци в Испания и в него всекидневно ставаха побои и намушквания между румънци и руснаци или българи и румънци, всеки срещу всеки, това сме бившите съветски сателити - бедни, грозни, зли

1

Анонимен

преди 9 години

Bravo !