39

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯЗа пореден път се уверявам, че дори минус не заслужавш.

38

ХА ХА ХА

преди 9 години

Най достоверна е версията САЩ да са го утепали! Ха ха! Ако е така трябва американците да ходят да се прегледат! Ако им пречи Путин, защо ще убиват опозиционер? И най-важното, този не е първият! Режима на Путин дотолкова е нагазил в пропагандата, че почват сами да си вярват на измислиците!Прозрачни сте, КГБ-ейци!

37

в следващата статия

преди 9 години

В следващата статия за Путин ще пише, че той закусва с живи хора и пие човешка кръв?

36

без страх

преди 9 години

Искаме САЩ да направят истинско разследване на многобройните убийства на цветнокожи американци от бели полицаи! И най-сетне, един полицай да бъде осъден!

35

имат полза

преди 9 години

Единствените, които имат полза от убийството на Немцов са Цру и Сащ. Те се убедиха, че отвън не могат да катурнат Русия, и сега се опитват да направят това от вътре. Чрез провокации.

34

нападения и убийства

преди 9 години

Цру организира всякакви отвличания, нападения и убийства на мирни граждани. Включително и екзекуцията на Борис Немцов. За да може и това престъпление да се припише на руснаците. Цру е най-голямата терористична организация в света!

33

Анонимен

преди 9 години

ubiicite treba da gi sadiat ne zastoto sa go utrepali (imali bili religiozna pri4ina) a zastoto sa go ubili bavno s 4 kursuma i Nemcov e izpitva mnogo bolki i mu4enia mejdu prvia i 4etvrtia kurshum...tva treb da se zemi iz-pod-na vnimanie! nemoe da si streliah i teka da ostais 4oveko da se izmu4va- m4i tui na kvo prilica be? sam ne se razbra -uj bile evrein a za da zamaskira si smenil imeto na Germancev. taz hush neznaili koi pricini smrtta na > 4 000 000 everiski zatvornici be?

32

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 39.Преди Русия да се разпадне,сащ ще изчезнат и много добре го знаят.А Русия е голяма и да се разпадне не е голяма беда.Но малките сащ да му мислят..-------Малките Сащ,хахаха

31

Анонимен

преди 9 години

До 39.Преди Русия да се разпадне,сащ ще изчезнат и много добре го знаят.А Русия е голяма и да се разпадне не е голяма беда.Но малките сащ да му мислят..

30

Анонимен

преди 9 години

Разпадането на РФ вече няма как да бъде спряно - това е добрата новина, но както винаги има и лоша новина - ще има още много невинни жертви.

29

Анонимен

преди 9 години

Едно нещо е сигурно - така наречените опозиционери в Русия, съвкупния рейтинг на които е под 1%, но пък цоцат здраво пари от разни западни фондове (щом за Украйна само САЩ и то официално дадоха 5 млрд. за "демокрация", то помислете си колко плащат на нещастната опозиция в Русия), та тази "опозиция" сега е силно притеснена защото не знае кой я стреля. Дали недоволните от работата им хамерикански господари, или пък Путин - страх голям пада.

28

Ццццц

преди 9 години

Уж били корави чеченците,но пред Путин плакали,защото били обидени.То убиец никога не си признава,но путуар всички всичко си признават,само П не ще.

27

Краси

преди 9 години

"Световната свободна преса" така се е загрижила за Русия, че ежечасно гледа на боб, карти и взима интервюта от държаните на хранилка шесторазредни политически врачки, баячки и прочие шарлатани.Чудя се защо същата тая така любознателна преса, мълча като запечено дупе, когато американците застреляха най-издирвания за всички времена терорист Бин Ладен, че го и изхвърлиха в океана:)Защо мълча, когато вместо да задържат терористите във Франция, полицаите ги разстреляха хладнокръвно и всичко млъкна.

26

Анонимен

преди 9 години

Немцов беше маргинал, псуваше като каруцар, имаше голямо его, беше амбициозен, искаше да живее нашироко и, ако му бяха предложили подобаващ пост в днешната власт, нямаше да се поколебае да го приеме. Обаче никой не го искаше и така единственият извор на финанси за него си остана американското посолство. Професия: Опозиционер срещу заплащане.

25

Анонимен

преди 9 години

Другаря Иля Яшин много напорист стана, ама и той ще трябва един ден да връща кинтите на господарите си.

24

Анонимен

преди 9 години

Стара манджа, само я претоплят, омръзна вече на всички. Нещо ново за Путин няма ли?

23

М да

преди 9 години

Помните ли и Кулите в Ню-Йорк. Пмните ли там как на единият от атентаторите му намериха паспорта на 3 пресечки от кулите. Явно го е хвърлил от самолета :) не само това ами те на почти всички атентатори има намериха паспортите оцелели след катастрофата. Така беше и с ШарлитатаРуснаците явно не разчитат на това някой да си забрави удобно паспорта. А и не ги убиват Арестуват ги и ги водят да ги съдят.

22

Анонимен

преди 9 години

Не знам кой е крив и кой прав и какъв е Немцов. Ама наистина ли мислите, че близки до Кадиров хора могат да убият политик от този калибър без знанието на Кадиров и той на собствена глава го е решил. И случайно една седмица след това Кадиров и Луговой получават ордени. Нещо не е много нормално май. И лошото е, че премахването на противници на режима не е за първи път и дори се приема за нормално и се приветства от поддръжниците на Путин.

21

Анонимен

преди 9 години

Кой беше тоя Немцов? Хазарин подкопаващ Русия ли? Така става понякога, когато човек се мисли за нещо което не е, а останалите за ***.

20

аха

преди 9 години

Чакайте сега за Шрлитата може за Немцов не може. Убийците на Шарлитата удобно си бяха забравили паспортите в колата ами освен това и ги убиха удобно да не говорят.Руснаците си проведоха разследване. Арестуваха хората и сега ще ги съдят. Аз ли нещо не съм наред ама излиза че в Русия службите действат много по професионално от тези във Франция.Ако някъде са искали да скрият нещо то във Франция изглежда много по пдожзително.