29

украинец

преди 9 години

Недаването оръжие на Украина ще доведе до ескалация на конфликта.Еврогейците наистина постъпват както с Хитлер-окуражиха го с ненамеса и го оставиха спокойно да се въоръжи до зъби.Меркел и Обама са подпалвачи на война.Маккейн-за ппрезидент !

28

Боби

преди 9 години

До Анонимен 36Какви глупости говориш особенно за вакумните бомби.*** Вакумна бомба в град не се ползва, при приземен вятър над еди колко си км/ч не се ползва. В разлом/каньон не се ползва. Става за ползване на открита местност и в гора(силно намалена мощност)

27

Анонимен

преди 9 години

Путин е заявил директно на еврогейците, че ще окупира Украйна, ако не престанат да я въоръжават и насъскват срещу Донбас. Опитът за хазарски геноцид над славяните в Украйна бе спрян по един категоричен начин, няколко вакумни бомби и от Киев, няма да остане ни хунта ни нищо!

26

Боби

преди 9 години

До Анонимен 31Айдее пак опорните токчкииии1. Украйна ще натрупа оръжия и ще нападне през пролетта ЛНР и ДНР предполагам Май или Юни до тогава ще има политическо шикалквене2. Украинците до тогава ще са се озъбили зарди инфлацията3. Укр армията ще се обучи по НАТО образец което ще даде на руснаците още по-големи козове

25

циника

преди 9 години

Мисля че под вещото ръководство на ЕС българският народ усвои най-важната идея в протестантската етика на капитализма - спестовността. Как да не си спестовен при заплати конкурентноспособни на китайските! А като екстра - ще ни научат на разделно хвърляне на ***. И еврофондове, за да не заслабне проевропейската номенклатура управляваща страната. Всички доволни?

24

циника

преди 9 години

"Какво представлява изходът от кризата за Европа? Да *** заплатите, за да сме конкурентоспособни на китайците ли? Разбира се, че не. Бих искал да подчертая, че минималната работна заплата в България в момента е 130 евро - по-малко, отколкото в някои райони на Китай", каза Ичерт.

23

циника

преди 9 години

Минималната работна заплата в България /130 евро/, е по-ниска, отколкото в някои провинции на Китай, предаде БНР думите на заместник-председателя на европейските синдикати Патрик Ичерт на конференцията за възстановяване на социалния диалог, която се проведе в Брюксел.

22

Анонимен

преди 9 години

Ето затова Путин се радваше когато Обама спечили изборите. Това е най-слабият Американски президент и Путин остро ще му го набие. За съжаление ще страдат Украйнците. Много скоро Путин ще продължи офанзивата в Украйна и ще завладее нови територии възползвайки се от слабостите на ЕС и Щатите. Но нека да е за урок

21

сова

преди 9 години

За пръв път срещам публикация в която Барака да не споменава Русия , Путин и санкции.

20

Анонимен

преди 9 години

Нека им дават по-често, да си плащат газа.

19

бг

преди 9 години

Двамата подли *** ***: Путин създаде анархията в Либия.

18

Анонимен

преди 9 години

Интересно!? Обама бърка кашите а ЕС плаща. До кога тъпите евродепътати ще лижат *** на Обама?

17

Анонимен

преди 9 години

Украинците приемат исляма, започват джихад срещу християнските окупатори и всичко им се нарежда- това е единственият начин да получат оръжие от САЩ !

16

бг

преди 9 години

Гнусния ционистки *** Обам защо не прекъсне полската подла *** и му каже: Момент,момент господин Туск,аз съм подлеца и про-еврейската ***,която разби Либия и създаде анархия (джихадистка смрад ),вината е моя,извинявам се за това.

15

бг

преди 9 години

Тези гнусни *** как безочливо се гаврат с нашата памет.

14

Nox

преди 9 години

"ЕС готви нова помощ за Украйна от 110 млн. евро"За нас няма 110 млн. евро къде сме членки, а за крадливата *** у Украдна, де крадат от газта за европа има. Да пукнат и украдлинците, и евроgejците!

13

Анонимен

преди 9 години

Добре, че е Обама

12

Анонимен

преди 9 години

Бывший премьер-министр Японии Юкио Хатояма совершит со вторника по четверг визит в Крым, чтобы "лично убедиться в том, что чувствуют жители" полуострова, несмотря на рекомендации МИД Японии.

11

55

преди 9 години

О....Одисейчо, пиле шарено...много отдавна не бях "коменикирал " с теб / ад отдавна и не бях влизал тук, но нейсе.Одисейчо, с какво точно ни "помагат" еврогейците, пиле шарено ?

10

Анонимен

преди 9 години

"ЕС готви нова помощ за Украйна от 110 млн. евро"Делено на 40 милиона украинци - значи грубо по 3 евро на украиец. Всеки украинец да си купи вазелин. Я ЕС ще го изклеца, я РФ.