6

Мдаааааааа

преди 9 години

Цеци пак стана министър!П.П.А на бас, че ще го оправдаят в съда. //////... Ако ще, не с компютър, ами с врачка да избират съдебния състав, Цице-Цеци винаги ще е прав . /////

5

до 10

преди 9 години

БУШОН.

4

Анонимен

преди 9 години

Такава глупост може да има само в България, нито една цивилизована държава няма да постъпи така. Абе сложете някой лесничей, баничар, миньо, барман, то голяма разлика няма. Направо това не е държава, пълна излагация. Е то на практика Бойко ще дърпа конците, а тази женица е един бушон, щото Боко иска да става президент, но това няма да се случи никога, защото до дни проционистката продажна шайка ще бъде изгонена с камъни сопи от властта, малко остава.... и в белене всички продажници и ***.

3

Царят е гол!

преди 9 години

Тази история с Бъчварова е същата като в приказката Новите дрехи на царя.Царят всъщност е гол и се вижда грозният му червен маймунски g***z.И колкото да вика тълпата Аххх, какви прекрасни нови дрехи, какви дипли, каква кройка, каква цветова гама..." Царят си е гол и по-скоро рано, отколкото късно, ще се намери едно момченце от тълпата, което ще каже"Царят е гол!"Царят е гол, хора не виждате ли, не ли виждате ли с очите си?

2

zdr

преди 9 години

МВР да се захване с ромската престъпност.Българите умряха от страх онзи ден в автобус 111,където група пияни роми пушеха в автобуса и когато един млад човек им направи забележка,го набиха пред очите ни.Шофьорът,въпреки нашите молби, не спря автобуса,за да ги свали.Закара ги до Филиповци и чак на следващата спирка се обади някъде да се оплаква на началството.Големи страхливци сме ,и големи предатели сме и големи овце сме!

1

pipi

преди 9 години

mnogo pozitivna novina. :)))))))skoro bg majki policai ste sa s dekolteta i midi jupe a la Rumiana :)))))