57

SS

преди 9 години

Заплахата от ядрен конфликт мигом ще изчезне, когато от Куба (или Венецуела) внезапно обявят, че там вече има определен брой ядрени единици, и те вече са насочени накъдето трябва... :)

56

Stoqn

преди 9 години

Gadna i propita s nenavist kum Russiq statiq. Da zaplaha ot qdren konflikt ima, no posokata e Amerika i Izrael.

55

SS

преди 9 години

ами като западняците са толкова наясно с ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА, защо тогава се ежат и дрънкат оръжия, а и се опитват да обграждат и заплашват Русия по същия начин, както преди 1 век?? (с ефективност ZERO-НУЛА :)

54

Тино

преди 9 години

Дано всички по света проумеят, че планетата ни е една и трябва да я пазим с цената на всичко, защото това е наследството за децата след нас, а не да търсим начини да я унищожим

53

Анонимен

преди 9 години

Става ми толкова мило като прочета за Нобеловия миротворец Обонго."Дори носителят на Нобелова награда за мир в Белия дом поиска от Конгреса близо 350 милиарда долара за десетгодишна програма за модернизиране на американския арсенал."Горкия, дори той да иска пари за атомни бомби:)) А това, че САЩ от десетилетия имат военни бюджети надхвърлящи общия сбор за отбрана на следващите ги 10 страни - миротворци. Пропаганда за *** се носи над света и му копае гроба.

52

Анонимен

преди 9 години

Тая "свободна" западна преса става все по истерична в пропагандата си.Света е на ръба на ядрена война, но те си пишат, приказват, опитват се да изкарат някой друг виновен за това, вместо да впрегнат ресурса си за обуздаване на собствените си изкукали политици (основно в САЩ). Нещо не схващат, че като почне армагедона, все тая ще е кой бил виновен - медиите са най-главния виновник (просто за протокола, не че е от значение)

51

Анонимен

преди 9 години

Баси кефа,нощно време ще светим :)))

50

хн

преди 9 години

Манипулираща статия, в която Щатите и Израел са *света вода ненапита*, а вс. останали - *луди за връзване*!Не е точно така - Израелците са лудите, а Сащ са дежурния агресор и няма място по света, където да не са се пробвали да се налагат! Не че останалите сили са *цъфнали цветета*, обаче това непрекъснато мерене на органа е във вреда на всички ! И хамериката като държи първенството по размери, не значи, че трябва да се налага !

49

Izbegal

преди 9 години

Управление чрез стах стара тактика от времето на Ацтеките

48

Анонимен

преди 9 години

При последна проверка, не Иран, а Израел притежават ядрено оръжие, както и постоянно провеждат експанзия свързана с геноцид на Палестина и палестинския народ!

47

A

преди 9 години

,,... обогатявано в центрофугите му. "- Иран ли си произведе центрофугите или са закупени ( от къде ли ) ?

46

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

До АнонименУместен въпрос! Русия все я приписват на някой. А САЩ винаги са си неопетнени ;))) Хахаха.

45

Анонимен

преди 9 години

Русия на Путин ли е? все на някой бе тая Русия, на Ленин, на Сталин, на Брежнев. Тоя народ все я дава на някой.

44

Анонимен

преди 9 години

Светът бил убеден, че е за ядрени цели. Да се разбира : Израел и САЩ си търсят причина да нападнат Иран. Дори в САЩ не повярваха на Нетаняху и разпалената му реч пред конгреса. Това е песачинка от тоновете помия която се изсипва в целия свят срещу Русия, Иран Венецуела и т.н защото не са съгласни да клекнат на хегемоните, които скоро ще се удавят в собствената си злоба!

43

Ханонимен

преди 9 години

Василев е ***!;))) Агент Саймък Снакс, а агенцията я знаете муахахаха

42

yan

преди 9 години

До АнонименИ снимката да си смени. Един хипопотам гледан отзад би подхождал.

41

До Елка

преди 9 години

Уважаема г-жо автор, нима Вие забравяте, че именно САЩ през 2-та Световна война бомбардират и почти сриват нашата столица София и царски офицери са защитавали небето на Майка България?! Или Ви е приятно да знаете, че по "демократично" време ние направихме и паметник на пилотите от САЩ паднали в небето над София от български смели пилоти и войни и патриоти пазещи цивилното население върху, което се изсипват запалителни бомби. Пфу плюя на Вас арогантна журналистическа продажна ***!

40

Анонимен

преди 9 години

"САЩ изпращат военно оборудване на балтийските републики"Мдааа, вижда се КОЙ ще е виновен но тогава вече всичко ще е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.

39

Внимание!

преди 9 години

Като падне бомбата,оръжието да се държи напред така ,за да не ви капе метала от разтопяването му по краката ви!

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48Моето зайче, ядрена война ЩЕ ИМА и въпроса е не ДАЛИ а КОГА!Това че не ти изнася НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.Човеците са ОБРЕЧЕНИ.Толкова са глупави че няма място за тях във Вселената.Няма да ме разбереш но и няма нужда.