9

бай Тъпчо

преди 9 години

Бре да му са не види,значи им изгорела къщата та отишли за ремонт да просат...ееее убаво,че жената *** тупна по гърба оти щех са удавя от смях бе ами то кой ги не познава *** може са фане на тоз мурафет ама то за да им изгори къщата то сами са си го напрайли а пък инак *** пари да спестева яз не съм чул още-то днеска кво земат го арчат па утре ша му мислат за после ама кво са им толкоз интиресни тез папуняци та се за тех ша намерат да дращят бе,то само дразнат хората-ей туй е чалъмат...

8

Бен Гън

преди 9 години

Днес музеен, утре мавзолеен. Амин.

7

Анонимен

преди 9 години

Съгласен съм да им пратим и нашите да им позират, да разширим мащабите на произведението. Мечтата на *** - да му плащат да седи на топло и да не прави нищо.

6

Анонимен

преди 9 години

До Баси ДържаватаАз пък имам собствен бизнес и от както сме в ЕС средно губя по 15 евро на ден а в лошите месеци и по повече!

5

ЦК на либерастите

преди 9 години

Сам съм се убедил ,че просяците от топ дестинациите на ЕС изкарват по 300 до 1300 евра на ден след плащането на рекета и комисионната за мендъжъри , супервайзори и местните власти по просията за тях остават около 50 евра !

4

Анонимен

преди 9 години

15Евро?На час?Абе какво се занимавате?Един ловен патрон е 2-3лв!

3

Баси Държавата

преди 9 години

Най-ужасното от цялата статия е че им плащат по 15 евро на час..............................и то на тия фъшливи,неграмотни добитаци.А аз бачкам в България в офис с висше и семейство и взимам по-малко отколкото тези маймуни ако стоят по цял ден за една седмица...............***.

2

ромски-швед

преди 9 години

родното бхК да взима мерки...

1

Анонимен

преди 9 години

Следващата седмица щели да изложат Волен и Чукалов, за да гледат хората на какво се вика проруска ***.