31

Анонимен

преди 9 години

Рамадане, скоро ще ви съди народен съд и пак в Белене, теб и твойта шайка *** и продажници, шайката на Бойко, на Станишев, на Доган, на Паси нато майната му и останалите ционистки марионетки и фашисти. Малко ви остава, заради заема от 27 000 000 000 лева, заради НЕЗАКОННИТЕ БАЗИ НА НАТО в България, за фалита на КТБ, за опитите за въвличане във война на страната срещу братския руски народ и за много други неща, които са насочени срещу България и народа. В ада ще горите еничари.....

30

dd

преди 9 години

До турчинДа България е доведена до разруха, но с активното и целенасочено действие на ДПС под прякото ръководство на Турската власт.

29

ОТКРОВЕННИ ТЪПИЗМИ

преди 9 години

ХАЙДЕ НА ИЗБОРИ ....АКО ВИ СТИСКА ...!ОБЗАЛАГАМ СЕ , ЧЕ ДПС ЩЕ Е ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ!ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ ОКАЗАХА ПЪЛНИ *** И НЕКАДЪРНИЦИ, НАЧЕЛО С ПЕРХИДРОЛНИЯ ТРАВЕСТИТ!

28

Българин

преди 9 години

"Той препоръча пълен одит на администрациите в министерствата"Напълно съм солидарен с неговото искане ,но защо не "одитираме" и" протестърите"? Такива истини ще "лъснат" ,че т.н." реформатори" никога повече няма да видят парламента. Защо не "одитираме" и последните избори. ? Да каже например във Варна колко "гласчета" купиха " реформаторчетата" " Нов морал" -лъжа и измама.

27

турчин

преди 9 години

Защо всеки който дойде на власт обвинява само ДПС. Страната е доведена до разруха от самите българи, къде с продажби къде с дарения, къде с кражби. Този с килийно образование не знае ли че при ,,слаб народ слаба държава" не трябва приказки ,а образование и работа.

26

До 28

преди 9 години

Уважаеми ако въведат задължително гласуване ДПС ще получат 32% от гласовете, защото ромите ще гласуват масово за ДПС, а те не са никак малко нали ги виждаш навсякъде са

25

ха ха ха

преди 9 години

Този определено се е заразил от Тиквата и е също за диагноза.

24

успех!

преди 9 години

Досега само смислени и искани от всички НОРМАЛНИ българи предложения чувам и чета от вас, реформаторите. Вашето присъствие във властта е изключително полезно. Дано да успеете!

23

an.elica

преди 9 години

Инициативността за смислени идеи има моята подкрепа и приемственост,което е гарант за здравословно мислене и перспективни действия.В политиката,както и във всяка институция,осигуряваща паричните постъпления на служителите си са нужни личности с правилна умствена възприемчивост и бистър ум, за да се случва наяве замисленото и изпълненото изявление.

22

1

преди 9 години

До АНТИ,лесно може да се провери,без или е с кожичка.

21

1

преди 9 години

рамадане ,рамадане,за дпс не знам но ти и твоите рефурматори е сигурно,че си отивате,не знам,дали ще дочакаш като дупетат Великден.С приказване против дпс ,политика не се прави,него ли разбра.

20

Анонимен

преди 9 години

Политиците никога доброволно няма да изпуснат властта,а най-малко икономическата,която в България,все още се командва от администрацията!За това са и многобройните протести от страна на ДПС, които са са впили като пиявици в икономиката ни!

19

Анонимен

преди 9 години

"С малко, но завинаги""Бавно, но сигурно"Личи си школата на реформираните клишета.Търтеи и *** нищоправци.

18

Joncho

преди 9 години

Рамадане, Рамадане да те либи кой те хване!

17

депесар

преди 9 години

Голямо самочувствие г-н Кънев.В кабинета на г-н Орешарски всички скачаха че ДПС преяжда с власт.Сега при Борисов 2 Вие не преяждате ли, разбира се на Вас Ви е позволено .Вие се казвате Радан, ако името Ви беше Рамадан други възгласи щяха да се чуват.

16

ivza

преди 9 години

Големият политик.Скрий се.В милата България всичко ще си дойде на мястото и ще се оправим когато се забранят за употреба и не се ползват по никакъв повод изразите и действията на "политическа воля"/разбирай пълно безхаберие/ и "колективна отговорност"/абсолютна безотговорност/.Да се криминализира употребата и действието на тези понятия.И политиците вместо да разединяват електората нека помислят как да ни обединят.Въпрос-черните в САЩ *** ли са или американци?Р.К.може ли да отговори.

15

Анонимен

преди 9 години

Този е потомък на твърдолинейната комунистическа еврейска фамилия Кордова !

14

АНТИ

преди 9 години

Хитро и лукаво еврейче!

13

С топ не можеш

преди 9 години

да ги мръднеш! Местните дерибеи са направили така, че зависимостта не само на мюсюлманските семейства, но и на голяма част от християнските да са напълно зависими от волята им. Сега, след като 20 години са си отглеждали роби, поне още толкова ще са необходими за разграждане на този модел. А ти най-малко от всички имаш сили да задвижиш подобен процес.

12

Иван

преди 9 години

Много храбър тоз Радан, вдига пушилка, още малко ще забрави за КТБ.