38

Анонимен

преди 9 години

До като не пуснат на Русия една атомна в Москва няма да настъпи мир.

37

Анонимен

преди 9 години

Този звяр първо е рязал глави на руски войници по време на войната в Чечня . После като господаря си Кадиров преминава на страната на Путин. За власт и пари. Има 3 висши образования по финанси и право. Руски образования. По путинските стандарти този убиец е патриот и герой.

36

Анонимен

преди 9 години

Работата е ясна. Путин и русоубиеца Кадиров са направили завера. Дадаев ще отиде в рая за саможертвата. А известният на всички поръчител ще си измие окървавените ръце.

35

Анонимен

преди 9 години

Аз съм дълбоко вярващ демократ, пацифист и толераст. Страшно ме обижда отношението на руските *** към западните ценности. Време е да започнем да трепем путиноидната пета колона.

34

Анонимен

преди 9 години

А нещо катофакти в подкрепа на твърденията на убиеца дали ще видим?

33

АДСКИ ТЪПО

преди 9 години

ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ПОВЯРВА НА ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ .КАЗАХ ВИ :...просто ще обещаят на някой чеченски терорист ,опрощение на греховете --ЗА ДА ПОЕМЕ ВИНАТА!Руснаците ,както винаги си мислят, че са "най-велики" и ..най-умни"!НАХАЛНИ И НАГЛИ АЗИАТСКИ МАЙМУНИ!

32

Анонимен

преди 9 години

До ЧукчаАбе не го ли забелязахте джуджето, скрит зад снегорина как лични разстрелва конкурента си - симпатичен на 2 % от гласоподавателите , с цел да се изложи пред чужденците като го утрепе пред Кремъл. За назидание на следващите !

31

Анонимен

преди 9 години

Историята малко напомня покушението срещу папата, а и КГБ ченгетата са избрали чеченеца почти като "Али Агджа*та" !

30

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩОМ НЕ ВИ ХАРЕСВА ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНАТА РУСКА ВЛАСТ НАПУСНЕТЕ РУСИЯОбратно на "***" - Чемодан, вокзал , ЕС ! Грешка - suitcase, station, EU :)

29

Чукча

преди 9 години

Голям смях. КГБ в действие. Как пък точно приближени на един от най-големите приятели на Путин се оказаха убийците. Немцов одобрявал карикатурите на "Шарли ебдо" - ами защо не го застреляха по-рано, а когато щеше да извади доказателства за скритата намеса на Русия в Украйна.

28

vot42

преди 9 години

В Русия се извършва тотална дезинформация на населението.Следя редовно руските и украинските сайтове.Даже в социалните мрежи публикации свързани с политиката на сегашните управници не се допускат! Истината за убийството на Немцов няма да бъде разкрита!? Все пак не бива да се забравя,че в Чечня беше избито 1/3 от населението. А Путин се сдоби с "antikor.ua/articles/23969-shikarnaja_villa_putina_v_ispanii_shokirovala_zapadnye_smi

27

Анонимен

преди 9 години

Путин Акбар,...иначе в Троекуровото гробище.

26

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНямаш ли мека тоалетна хартия с парфюм, както на запад, че се триеш в еврейски измтмлици?

25

Анонимен

преди 9 години

Е това е процес като по учебник! За нула време го откриха, той си призна, и всички щастливи, най-вече ***! Браво! Така се прави, в една велика страна или няма никаква престъпност или ако все пак се окаже, че има то веднага се разкрива! Като едно време при нас по комунизъма...

24

kkk

преди 9 години

тая постановка е добра... чудя се след джихадистите кои ли ще са на мода да ги свързват с всички убийства и престъпления? 99% от всички знакови случаи напоследък са "джихадисти", "дълбоко вярващи мюсюлмани", "силно религиозни мюсюлмани" .... малко странно, а ? Преди 15 години никой не беше чувал за такива, сега се оказа, че са зад всеки ъгъл...

23

Анонимен

преди 9 години

Хахаха! И ние повярвахме!

22

Анонимен

преди 9 години

Е този Немцов ли е бил най-голямата заплаха за Путин, който има над 80% подкрепа в страната си!? Или проблемът е, че вече западните компании не източват природни ресурси за без пари от Русия, както по времето, когато вицепремиер беше същият този продажен и вече покоен евреин!?

21

Анонимен

преди 9 години

Прашкин наградил Президента на Русия или на Чечня с почетен орден за ,,трудови успехи''.Яко.

20

Анонимен

преди 9 години

Моя народ не пие водка с одеколон,*** руския пие и самагон.

19

Сандо

преди 9 години

що не си е взем време да му резне зелкатаалах акабар