67

niki

преди 9 години

До БАБА КУНА Не може да игнорираш половината българи, гласували за ГЕРБ (аз не съм от тях) и да кажеш, че може да има стабилно управление. Това е нонсенс.

66

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До БАБА КУНАБабо, бабо... - защо ти е толкова голяма устата...

65

морски

преди 9 години

Те социолозите даваха големи проценти и за ГЕЙРБ малко преди да дойде Бойковата зима.

64

БАБА КУНА

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ ИМА ШАНС ДА СЕ СТАБИЛИЗИРА МАКАР И НЕ ТОЛКОВА БЪРЗО КОЛКОТО НИ СЕ ИСКА, НО САМО КОГАТО ГЕРБ БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ ПОЛИТИКАТА.

63

Партията Майка

преди 9 години

Ех бай Тошо, къде си? Виж твоите чада как въздишат по доброто старо време. Те не могат да си го осигурят сами , затова им трябва закрилник от рода на перхидроленото човече Волен, който може да се справи със всичко с един замах и в кратко време. Престъпницте ще треперят от страх. Народа сам по себе си е безсилен, трябва му водач - партия или личност.

62

вива БКП

преди 9 години

Ниска престъпност,висока българска раждаемост,бъдеще за младите и достойни старини за майките и бащите ни.Усмихнати ,безгрижни лица.Детски площадки пълни с детски смях...

61

Анонимен

преди 9 години

До БКПАми национализацията ще е едно добро начало,защото всичко що е за национализация е откраднато от нацията :))

60

Анонимен

преди 9 години

И къде ги видя 32 % подкрепа за герп?!

59

Анонимен

преди 9 години

До вива БКПБило е социализъм,а не комунизъм другарю :))

58

БКП

преди 9 години

Ние ще запълним ваккума. Обещаваме ако ни изберете да направим пълна национализация както след 9-ти 44-та. Всичко ще стане държавно - фирми , молове и тем подобни. Напълно безплатно здравеопазване и образование. Е вносните стоки щр поскъпнат много, това е неизбежно, но така пък ще почнем да си произвеждаме сами повече неща.

57

вива БКП

преди 9 години

През комунизма сме имали безплатно образование,медицинско обслужване,работа за всеки,просперитет,прогрес,икономика

56

Анонимен

преди 9 години

СИДЕРОВ Е НАЩА ГОРДОСТСИДЕРОВ Е НАЩА ЧЕСТСИДЕРОВ Е НАЩА ПРАВДАНАШЕ ЗНАМЕ, ПРЪВ БОРЕЦПОГЛЕД КАТО ОТ СТОМАНАТВЪРДИ РЕЧИ, УМ-БРЪСНАЧТОЙ Е НАЩО ГОРДО ЗНАМЕЧУК КОВАШКИ, ПРЪВ ВОДАЧ!

55

вива БКП

преди 9 години

Комунизма е най голямото добро за България

54

Перхидролено човече

преди 9 години

Ще ви илзезнат криви сметките. Да знаете!

53

до българин

преди 9 години

Атака никога няма да е на власт,а волен никога президент.Вие слепи ли сте България не ви иска,вижте си процентите,залязвате

52

изкуствен подбор

преди 9 години

До вива БКПНяма комунисти и не комунисти, има тарикати,които са горе и управляват,и има *** ,които са долу и управлявани :) ! Така е от както свят светува,и още по зле ще става занапред :))

51

българин

преди 9 години

АТАКА на власт,Волен президент!

50

вива БКП

преди 9 години

до 89г. нямаше опозиция,след 10 ноември се роди опозицията,и от какво се роди,кои бяха подготвените да управляват като опозиция,естествено,че пак комунистите.Затова от него ден досега пред народа се плюят,а вечер са заедно на софрите.Защо винаги казват,че предишните са виновни,а никога никого не съдят,и аз не бих съдил съпартиеца си,защото като му омръзна на народа,ще изберат него,или сина му.Никога няма да дърпаме напред,именно заради комунистите.Разделяй и владей,комунизма е тук,и е жив

49

баш-баш

преди 9 години

Няма да пишете против ДПС!Това е бъдещето на България!!

48

Анонимен

преди 9 години

Никога повече няма да гласувам за нито една от изброените партии.Искам промяна в избирателният закон!Все едни и същи ,само си сменят креслата и позициите.Гади ми се от всички тях!