12

Shark

преди 9 години

Ми защо ги приехте? Не само че ги приехте, ами и ги вкарахте в армията си. Да не се окаже че един германски лидер от недалечното минало е имал право за много неща!! Ще се сетите!!

11

Анонимен

преди 9 години

Дойчланд акбар!

10

EVROPOL

преди 9 години

Първо ги приемат после им дават Социални и ги образоват и накрая дори обучават , кой не иска да е в Германия , само за свдение: подготвителните или така наречените Studienkolleg преди Университет са Схеми за легализиране на чужденци извън EU но така или иначе изтичане на информация няма

9

Анонимен

преди 9 години

има ли ислямисти - има проблеми .. няма ли ислямисти - няма проблеми - ФАКТ .... ВЪН ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ ЕВРОПА

8

Анонимен

преди 9 години

SAMO BALGARSKATA ARMIA MOGE DA POBEDI TEZI BANDITI--VELIK E NASHIAT VOINIK VELIK,VELIK.

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПредадоха даже и по телевизия Европа.Е вярно със закъснение от 24 часа ама все пак предадоха.Това че американци ,израелци и англичани стоят за ислямска държава е ясно.След като американски и английски самолети по "погрешка " спускат товари на военните от ИД.Е вярно предишната седмица иракчани свалиха два английски самолета които отново"погрешка " пускаха оръжие , ама карай да върви.

6

Анонимен

преди 9 години

Аде наложете санкции сега на Германия, защото изпраща джихадисти

5

Анонимен

преди 9 години

Ей ,руската пропаганда е на всякъде!*** работа!

4

Анонимен

преди 9 години

Израелски и US военни съветници са арестувани в Ирак помагали на Ислямска Държавачетиримата са се намирали в команден център на Ислямска Държава, от който са координирали и ръководели военните си операции във северната провинция Ниневия. Трима от арестуваните военни съветници са с двойно гражданство американско и израелско, четвъртия от тях е от държава, намираща се в Персийския залив, но засега иракските служби не я назовават иракската информационна агенция Sarma News.

3

Яд

преди 9 години

Тия *** се пукат от яд сигурно? Как добре позират и се перчат с автоматите, а трябва да са с маски! Язък не им се виждат лицата, че да се хвалят какви големи мъже са!Нещастници изперкали!

2

zeus

преди 9 години

Веднага да се наложат санкции на САЩ за това, че създадоха ИД.

1

Анонимен

преди 9 години

ЦРУ ги е обучило вече,германците ще са само за контрол....