23

Анонимен

преди 9 години

Как няма да е бедствие в Смолян - като заваля в петък следобяд поне една машина да бе излязла да почиства снега, но не - надяваха се да не натрупа и да се стопи като предния път. Те се бяха подготвили да мият улиците и мислеха, че зимата е приключила. Да не говорим колко пъти снегорините минаваха с вдигнати гребла.

22

ИВО

преди 9 години

Положението в с.Старцево е ужасяващо . Бедтствие. И моля ви не пишете глупави расистки коментари , че току виж утре почукало и на вашата врата!

21

1

преди 9 години

Ние не спазваме правила и предупреждения, пък после държавата виновна и уволняват хора, за да има някой набеден виновен. Цяла седмица синоптиците говорят за предстоящо лошо време, но на никого не му пука и ходят в планини и села, а сега ореваха орталъка някой да ги спасява. Гледам в Америка при такова време предупреждават никой да не излиза и хората не излизат. Култура трябва!

20

Анализатор

преди 9 години

Предлагам Бойко да заповяда на снега да спре,защото в противен случай всички синоптици ще започнат да се залавят за шлифера.

19

ген.Луков

преди 9 години

А кмета Тотев бил в Малта....?

18

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде по света има бури и сериозни природни бедствия. Проблемът обаче е в скоростта на реагиране. Там предварително знаят какви ще са бурите и щетите, затова овреме вземат мерки, подготвят техниката и човешкия ресурс. Тук в Бг съответните институции реагират на втория ден, т.е. пред отдавна свършен факт. Тази е ГОЛЯМАТА разлика.

17

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази статия свързана с България?! Давайте статия за Путин да му се кланя на перхидролената красавица антуража, че не могат да заработят за кафе още тази сутрин!

16

Трол

преди 9 години

Хубаво е при Орешарски нали?

15

666

преди 9 години

Ето защо Кристалина Георгиева трябва да спре да дреме на евродепутатския си пост и да си изпълни обещанието да включи радиолюбителите в бедствените ситуации. Осигуряването на комуникация в откъснаните райони е жизненоважа, а тяхната независимост от интернет, мобилни оператори и най-вече енергоизточници е незаменима и доказана многократно. До този момент няма организирано взаимодействие между службите и радиолюбителите. Защо изобщо е радиолюбителската организация и тренировка за бедствия и аварии

14

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗащото електропроводите високо напрежение са на ЕСО който е държавен и от много шлемове не останаха пари за поддръжка.

13

Анонимен

преди 9 години

Интересно защо държавата изпраща екипи за отстраняване на аварии по мрежата на ерп-тата, които получават пари за да я подържат. Май се сетих бел ЕРП-тата са си назначили министри. 16 милиарда има за усвояване.

12

Алов

преди 9 години

Кво стана с оная студентка от Търново дето я бахтаха с теслътъ по главътъ? Оправи ли са?

11

Анонимен

преди 9 години

Само до преди 40 години в помаклъка са стояли без ток и откъснато от света постоянно.Вече са забравили потурите и *** и са станали светски хора...ама само когато са на зор...

10

Анонимен

преди 9 години

за обикновенния българин само бедствия и безпаричие само ония горе са си добре големи заплати и подкупи и сняг не ги вали

9

Алов

преди 9 години

Кво стана с онея хаймани дето ги затрупа лавината? Изровиха ли ги? Не ми е ясно защо ги изравят като после пак ще ги заравят.Няма логика.

8

Анонимен

преди 9 години

тиятъпанари общинарите пак ги изненада зимата

7

Путинче

преди 9 години

Така е в Помашката Народна Република

6

студент

преди 9 години

Нека Бойко да изтегли още 2 млрд, че тия 16 млрд са малко. Не е предвидил да има сняг... Горанов, давай още 2 млрд на селянчето от Банкя, че и Банкя е затрупана.

5

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Морето реве страшно...

4

Рязан Кольо

преди 9 години

Сега като се стопли и извали един дъжд пак ще влачи бабушкери по деретата в язовира.