17

Анонимен

преди 9 години

Ужас през зимата вали сняг!

16

Анонимен

преди 9 години

"Снежен капан държи в плен половин България"...А какъв капан държи всичките селски *** в управлението на БГ вече над 25 години?Договаря се продължение на Турския поток през Гърция и останалите страни без БГ!!!През гугъла: На что на деле способны БРИКС плюс Германия?

15

Анонимен

преди 9 години

Обявете за утре почивен ден, защото вън е ужас.

14

От Смолян

преди 9 години

Ситуацията е бедствена ! Има квартали в града, който от 6 март нямат ток и вода.... За околните села без коментар..... Явно общината няма договори със снегопочистващи фирми, тъй като се почиства единствено основния булевард в града... Всички второстепени улици са непроходими дори със вериги, снега на пътното платно е между 30/40см... Кмета няма да споменавам от коя политическа сила е, но е играч и пак е прибрал едни пари за ловене на несъществуващи снежинки !!!!

13

112

преди 9 години

искат да съкращават пожарникарски места и пожарни, не знам какво ще се обясняват след това като пак ги изненада природата.

12

Педро

преди 9 години

Ако бяхте избрали БСП и ДПС да ви управляват, сега щях да ви обещая, че до юни месец няма да има и една снежинка! Пък да ви видя после как ще говорите, че каквото съм обещал не съм го изпълнил

11

Путлераст

преди 9 години

ГОСПОД БОГ *** ни отмъщава чрез природни бедствия защото сме в НАТО и ЕС. ГОСПОД БОГ *** владее времето и пространството, той е сътворил Слънцето. Той никога не ходи до тоалетна, защото е Божество. Питайте кой да е атакист или Волен Сидеров да видите дали ви лъжа.

10

Дедо Мъди

преди 9 години

Абе зимата ги изненада !

9

инженер-лесовъд

преди 9 години

Другарите и депесарите изсякоха горите за да продават трупи в Турция , зарибиха язовирите да гледат риба , защото са неграмотни и друго не могат да правят . Сега природата си отмъщава със снегове , дъждове и наводнения . Така , че никой не е виновен , а са си виновни тарикатите , които секат дърветата и се хвалят , че пари за отопление не дават . Хайде сега да ви е честито и спестените пари да ги дадете за ремонт на къщите си .

8

Анонимен

преди 9 години

Ама това Смолян, Кърджали половин България ли е? На това хората едно време му казваха снеговалеж, сега ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ! А, да !СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НАИСТИНА СА ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ!

7

bb

преди 9 години

павлова цяла бг теб чака хайде на снегорина

6

са

преди 9 години

Павлова ще ни освободи от този снежен капан,бъдете търпеливи...Май месец

5

Честит празник

преди 9 години

Само в България вали сняг в зимните месеци, затова сме все не подготвенини изненадани. Друго си е Август да завали сняг.

4

maketo

преди 9 години

па натука нема грам снежец из инструкцийте по оцеляване при снегожалежпробива се пъртина до избата и се запасявате с поне 50 кила винце камината цръвена па да вали коко си сака

3

Анонимен

преди 9 години

МАЛЕЕЕЕ В КАСПИЧАН ОЩЕ КАПКА СНЯГ НЯМА

2

Анонимен

преди 9 години

аз съм доволна. цяла нощ ринах с баварката по улиците :D

1

ГЕРБ??????

преди 9 години

Сега кой е виновен? Орешарски? Путин? Костов? Марсианците?????Кой? Кой? Кой?