8

26456

преди 9 години

КОЛКОТО СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА БЮДЖЕТА, ТОЛКОВА СЕ ОТДЕЛЯ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И СТРОЕЖ НА ПЪТИЩА!!! НАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ БАРОНИ НЕ ИСКАХА ЗАЕМ ОТ 16 МЛРД, ЗАЩОТО МОЖЕЛО И БЕЗ ТЯХ? ЗА КАКВО СА ВИ ПЪТИЩА, ЗА КАКВО СА ВИ ЗАЕМИ? ОБАЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ СПОРЕД ВАС ДА СЕ ВЗЕМЕ ЗАЕМ 1 МЛРД, ДА СЕ РАЗДАДАТ НА МАН-ГА-ЛИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ДРУГО ОСВЕН ДА ЗАТРИЯТ НЯКОЙ ИЛИ ДА ОП-РАШАТ МИ-РИЗЛИ-ВИТЕ СИ ЖЕНИ И ДА РОДЯТ ОЩЕ НЯКОЛКО МАН-***,КОИТО ДЪРЖАВАТА ДА ОТГЛЕДА В ДОМОВЕТЕ ЗА ДЕЦА!!!! ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ!!

7

рр

преди 9 години

тез снегорини не се знае зад кой храсталак са. за да им мине часовете

6

соросоид

преди 9 години

Другарю червен *** , нали в миналото правителство на Борисов пишеше , че асфалт не се яде и не ти трябват пътища . Сега какво ръсиш мозък и морал за пътищата . Стой си в къщи и си яж повишението на пенсията с 4.50 лв. на месец или с 15 стотинки на ден от твоите другари от БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ .

5

Анонимен

преди 9 години

За сравнение в дните на активен снеговалеж по улиците на град Москва излизат до 15 000 снегопочистващи машини.

4

Анонимен

преди 9 години

аз проблем със снега не виждам - изобщо не е много, всичко си е наред. През зимата е нормално да има сняг и то много повече от това. Нямате ли за какво друго да пишете, та правите от мухата слон?

3

соросоид

преди 9 години

Благодарение на високия професионализъм, безпримерната честност и точното управление на сегашните властимеющи, страната ни е почистена като асфалтова писта. Има ток, телефони, хляб и пасти за най-затънтените пътища в Тикволандия. Където по някаква случайност не свети, са осигурени ухилени тиквени фенери. Нуждаещите се, могат да си сварят на тях и топла супа!

2

знайко

преди 9 години

по внимателно да чистат!да не изроват асвалта на бат бойко.

1

подлизурко

преди 9 години

Много блатодарим. Така хубаво чистят, толкова са много, че снежинка върху снежинка не остана!!!