11

фва

преди 9 години

Валя нон-стоп и улиците са почистени. Винаги може повече,особено на местата за пешеходци,но снега беше доста. Ние си изчистихме пред нас след няклйо часа не личеше.

10

До тоя дето ми плаща

преди 9 години

Самозабравяш сеИзказвания от рода "половин България е в София" и "плащаме ви данъците" са типични за човек с комплексиЖивейте си в софето, бъдете най-великите в цяла България а може би и в света но не ни занимавайте с вашите проблеми- ние си имаме собствени

9

крадлив червен бунак

преди 9 години

Как само два пъти? Това по документи или реално?

8

анонимен

преди 9 години

от долният до ГОРНИЯ:от Пловдив съм, втори по големина, настояща културна столица, до ушите сме в кал, чистим сами.А и от село Ключ да съм щях да напиша същото пак

7

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

София е най добре поддържания град и през зимата . Вижте улиците са черни до асфалт. За малките улици ще ме извинявате ама всеки си паркирал колата като на село и какво очаквате машините да летят ли . Браво на г-жа Фандъкова.

6

Az

преди 9 години

Булевардите може и да са обработени, но улиците със сигурност не са и никога не се обработват ! Но явно на никого не прави впечатление - нито на общинари, нито на журналисти, нито на Протестна мрежа, на никой. При безропотното мълчание на населението е съмнително и на него дали му пука в какво гази и какви са условията за шофиране. Въобще пълна апатия.

5

Дойн

преди 9 години

От тези 124 машини срещнах поне 10 и никоя от тях не бе спуснала дъската, нито пръскаше - вървяха си да отчитат километри, не да вършат работа! А общинарите блеят, явно са преяли... със снежинки! Хубава работа, ама българска - важното , на дъската да се вее българското знаме!

4

Анонимен

преди 9 години

ne mi puka za tia tartei v sofia .da se daviat ne me interesyva.

3

До долния

преди 9 години

Новината е в секция "София", за село Ключ ли искаш да пише?И да напомним: Половин България е в София, нормално да искаме да се чисти навсякъде. Средна такса/данък за апартамент в столицата е над 300 лева. В село Ключ за половин декар къща едва ли е над 30 лева.Повечето пари се разпределят именно извън София, т.е. плащаме и за вас.Та хайде стига с тая завист. Парите са усвоени и нито в София, нито в страната се харчат по предназначение. Чакам статистиката от Пирогов, въпреки "почистените" улици

2

анонимен

преди 9 години

А при нас??? от другите градове, дето плащаме данъци - какво правимда четем новини за сащ и софия ли

1

Кристиян

преди 9 години

Така и не видях ЕДИН ПЪТ да минат да изчистят кварталната уличка през последните 5 години! Данъци искат да плащаме, а не могат да влезнат да почистят?!!?