160

правчанин

преди 9 години

Правец - феодален град, без законност! Тук Клюновете са полиция, прокуратура, съд, кметство, водоснабдяването и газоснабдяването!Какво можете да очаквате!ПравчанЕ ги е страх да си кажат името, пък камо ли да застанат с него срещу престъпността!

159

ico kanadeca

преди 9 години

Dobre razbrah bg gragdanite sa gotovi tihom malkom da se pochva.Partizan za boi se stiaga,

158

калин

преди 9 години

До анонимен Ние българите се държим като страхливци.Не трябва да чакаме властта да ни защитава.Всички знаем на какво дередже е нашата правосъдна система,за това хора вземете правосъдието в ръцете си.Не оставай.те ненаказана тази воняща нечовешка *** След подобно деяния просто избиваите тези ***,не ги оставяити на правосъдието то ще се отнесе снизходително към тях

157

bor

преди 9 години

днес.бг човека не е починал, бил е убит.

156

Анонимен

преди 9 години

Срам за праводъдиетоСега щи ги оправдаятАко не от София,от Страсбург

155

sallaadin

преди 9 години

НАГЛОСТТА идва от БЕЗНАКАЗАНОСТТА. ХА СЕГА някой от Управниците, Политиците и Всичките НПОта ме убеди, че БЪЛГАРИТЕ не са ТОЛЕРАНТНИ, че в БЪЛГАРИЯ има обективни, безпристрастни и НЕподкупни Съд, Прокуратура и Следствие. Самото съществуване и поведение на РОМИТЕ е НАГЛОСТ пред Нас, пред Нашите Деца и пред ДЪРЖАВАТА, която с поведението си допуска НАГЛОСТТА, та въпросът е: Кога тази НАГЛОСТ ще получи НАКАЗАНИЕ? ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ?

154

V

преди 9 години

Да излязат от ДПС с декларация за спазване на етнеската толерантноаст И мир на протест,но няма защо! Защото няма нужда да обединяват Българите срещу малцинственатя престъпност.За тях е нужно да обединят малцинството срещу Бъгарите! Затова Българи тъсете обединението в Правец и където и да е ,ние сме едно племе!

153

V

преди 9 години

До 182 Благодаря !

152

акуд

преди 9 години

дпс ще коментира ли поредния инцидент от това малцинство. тези тенденциозни престъпления срещо Българите определено са терорестичен акт,.......

151

V

преди 9 години

Усещам как Българите в Правец са се убединили срещу безчинствата и тормоза ,а БГ.медийте се опитват да го скрият! Срам! Срам! Срам!

150

Анонимен

преди 9 години

Не са виновни тъпите и нагли, че правят каквото си искат. Цялата вина е на политиците ,които изтъргуваха българите и България- пълен джоб и слугуване на чуждите интереси срещу *** ,мизерия и умиране на нацията.А хора които продават род и родина се знае какво заслужават!

149

Анонимен

преди 9 години

Смъртна присъда, разрушаване на къщата на майка му и баща му, лишаване от детски добавки за цялата рода, безплатно образование, безплатни дърва и какво ли още не. Само при такива мерки,те и техните родители ще се замислят как да се държат в общество, което от векове ги храни.

148

ужасена

преди 9 години

Това не са хора (БХК?).смъртни присъди, за убийства трябва отговор.Тези лежат по фургоните,хранейки се с откраднати и продавани от градините на хората продукти.Кметът се е опаковал с камери, ама той ги доведе за гласуването.Пак идват избори, сега ще доведе други.Дават им помощи. Те са вечно с напитки в ръцете,друсат кючеци по площада и стават все повече и повече.

147

Анонимен

преди 9 години

*** пребиха и убиха българин, понеже е бил съвестен гражданин...Коментарите са безсмислени.

146

Едно ченге

преди 9 години

Лека му пръст на човека, постъпил е като мъж, убили са го като куче. Тази страна ще се оправи само ако се разширят пределите на неизбежната отбрана (чл.12 от НК) и едновременно с това се либерализира правото за притежание и носене на оръжие. Нападнат ли те с юмруци, стреляй. Който иска да се бие, има спортни зали, казвам го като човек който знае за какво става дума. От десет убийства, девет са като това, група *** размазват от бой беззащитен човек, оставен от собствената си държава за курбан.

145

Анонимен

преди 9 години

/Млади роми пребиха до смърт мъж в центъра на Правец/ това заглавие ми изглежда като някаква весела новина все едно младежи са поздравили жени за 8 март

144

Анонимен

преди 9 години

до 165А защо ние да бягаме? Не бягам аз от родината си! Колкото и да се опитват да ме изгонят, тук са корените ми...Трябва да изгоним продажните политици и крадливите и това е!

143

Васил Левски

преди 9 години

Наказанието е едно "... смърт, смърт и пак смърт".

142

Анонимен

преди 9 години

До 166Похарчени са стотици милиони левове за интегриране на ромите ама друг път,колкото получиха пари бежанците толкова получават и ромите. Европейския съюз отпуска някакви средства обаче те не се харчат по предназначение това е истината.. Проблема с ромите е мн голям проблем ако не се вземат незабавни мерки да се асимилират последствията в бъдеще ще бъдат катастрофални.

141

без злоба

преди 9 години

Равносметката каква е- измъчен човек, почернено семейство. Нека има справедливост, нека свидетелите са свидетелстват, нека има правосъдие. Съболезнования на семейството.