31

Анонимен

преди 9 години

Браво на полицая!

30

Атакист

преди 9 години

Тази статия дава най-ясният отговор защо не трябва да се либерализира носенето на огнестрелно оръжие.Защото всеки път когато се качи адреналина на човек,мозъка му изключва в критичният момент,и ако носи оръжие го използва.После след изстрела може да се чуди как е станало и къде му и бил акъла,но няма какво да се чуди.Това е реакция на нервната система която мозъка не може да контролира в критичния момент,подобно на кихането.И заради това отива доживотен,а човека е убит.Демокрацията е късоумна.

29

читател

преди 9 години

Полицаят би постъпил по същия начин, независимо от цвета на преследвания.Друг е въпросът, не по-голямата част от престъпниците в САЩ са цветнокожи.Има доста статистика по въпроса, нека почетат някои защитници на цветнокожите.Беше време, когато и у нас официанло имаше подобна статистика, за всяко извършено престъпление, да се знае произхода на извършителя.Сега всички сме български граждани.

28

Анонимен

преди 9 години

Г-н Обама, няма расизъм. Виждате расизъм там където го няма или сами създавате. Крайно време е да признаете че САЩ са терорист 1 на държавно ниво. Мислех че идвайки на власт ще се извините на света за свинствата които направи БУШ, но Вие продължавате да ги разширявате. Дано следващия се извини и обяви край на простотиите на САЩ. Разберете светът се нуждае от МИР. Приберете си войските в САЩ. Не сте желани никъде по света.

27

SS

преди 9 години

До СандоНе си пожелавай глупости!Проблема с *** се решава с труд. Намери им работа и им дай смисъл за нормален живот и те сами ще се спрат. Всяко решение извън тези рамки ще има последствия и за двете страни.

26

Анонимен

преди 9 години

Който напада полицай в САЩ веднага му се отвръща

25

Анонимен

преди 9 години

Ама как го нападнал чернокожия?! Явно не е бил въоръжен, къде е предупредителния изстрел във въздуха?! Направо са си го претрепали. При тая дрога и цивилни и полиция са опасни.

24

Негър

преди 9 години

Какво сме виновни че инструмента ни е по-голям от вашия?

23

SS

преди 9 години

Време е и янките да си спретнат една гражданска война.На расова основа е идеално те толкова *** са затрили и индианци разни и кви ли не, та май идва време за разплата.

22

амал

преди 9 години

Само така

21

правозащитник

преди 9 години

Подаръкът за президента от полицията, трепят *** като мухи. Прекалената власт поражда геноцид и фашизъм

20

Анонимен

преди 9 години

да би мирно седяло................

19

33

преди 9 години

След като избиха индианците,сега на ред са ***!Велика демокрация!

18

Христо

преди 9 години

Как не го е срам този полицай?! Днес чернокож убил,.... утре може и кафе да пие по време на работа.... Я марш в Украйна!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Шум като от сбиване? Чут само от полицая, който бил нападнат? Свидетели има ли? Няма защото *** мъртво. Важното е кой може да докладва - живият.

16

Няма никакво .....

преди 9 години

"Животът на чернокожите има значение"Не съм съгласен с това .

15

Анонимен

преди 9 години

До до21Ако ги имахме тия закони да беше наранил прасетата.--------Нямате ги ***, нямате, гледай некой *** да не те хвърли у реката за 25 лв.

14

Блокиран в Дневник

преди 9 години

След като в най-демократичната държава всеки ден гърмят разни подозрителни младежи, защо нашата полиция не започне да стреля при нападение над лекари??

13

до21

преди 9 години

Ако ги имахме тия закони да беше наранил прасетата.

12

Анонимен

преди 9 години

Само дето полуумрелия бездомник извършил грабеж.То в Америка да не ви е БГ или Русия, закони има закони ...