39

Анонимен

преди 9 години

Продължение Според американското разузнаване, екстремистите печелят по около $ 3 млн.долара на ден от трафика и продажбата на нефт, грабежите, трафика на хора и откупите за отвлечени от тях заложници. Според докладите на американското разузнаване, екстремистите имат установени мрежи за предвижването на нефта през Турция, Йордания, Ирак и Кюрдистан. Турция отрича всички обвинения и омаловажава доказателствата. (16.09.2014 год.)

38

Анонимен

преди 9 години

Много лъжат тези англичани.Посланикът на Ирак за Европейския съюз, разкри на изслушване пред ЕП, че някои държави от съюза са закупили нефт от представители на терористичната организация Ислямска държава, а държави като Турция са създали канали за доставянето на суровините до джихадистите, които се бият срещу режима на Асад в Сирия. Според американското разузнаване, екстремистите печелят по около $ 3 млн.долара на ден от трафика и продажбата на нефт, грабежите, трафика на хора и откупите за отвлечени от тях заложници. Според докладите на американското разузнаване, екстремистите имат установе

37

bluesky1

преди 9 години

Хитлеровата пропаганда е направо жалка в сравнение с пропагандата, манипулациите и лъжите на такива ***,като Хамънд, около войната в Сирия и въобще дирижираните преврати в Близкия изток и Африка от последните години! Та Хамънд да каже какво става с оръжията за масово поразяване на Саддам...в тази война и като последствие от нея загинаха милиони и стотици хиляди са осакатени...поне едно извинение да бяхте поднесли, ...макар то съвсем да не е достатъчно....

36

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 9 години

Да е жив доктор Асад. Човека е офталмолог завършил в Англия. Не е някой психясал ислямист. Вярва си в исляма но по доста либерален начин. Държавата му беше чудесна и християните в нея си бяха рахат в течение на векове. А сега рушат църквите им и ги колят на воля.

35

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 9 години

Като гледам бъдещето е на ислямокомунизъма. Хаха. Общи жени, е верно чаршафосани и де искат де не искат, *** кой ги пита бе. Хаха. Рай за мъжкия пол разбираш ли. Обаче не мога ги мисля тия с нестандартна сексуална ориентация. Сега ако някой не е вдянал, да подигравам им се. Тия са *** и не бива да просъществуват и час повече. Но както виждате само кюрдите им се опълчиха. Ни Иран, ни Туркието. За САЩ и НАТО да не говорим.

34

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 9 години

Западняците винаги са били подли двуличници. Още от времето на Рим! Сега се правят на много мили демократи, но пак имат за цел да делят славянския свят и за жалост им се отдава. Разцепиха Югославия, сега изправиха руските витязи и укропитеците едни срещу други. Изобщо красота.

33

Анонимен

преди 9 години

тоя *** , ако е изпушил , защо мисли че и другите са изпушили , сега ми е ясно от къде идват малумните брътвежи на украинеца , където им се води министър председател , те обвиненията му се пишели от англичаните , на принципа една лъжа повторена много пъти , става истина , но вече в електронното време , това не важи , никой освен *** , не им се връзва на глупостите

32

ISXSREXREGNANTIVM

преди 9 години

Зомбиран третополов еврогеец !

31

me

преди 9 години

Брей, Хамънд успя да сдобри сирийското правителство и опозиция (ако приемем че брадатите психопати-наемници са легитимна опозиция изобщо). Чудна работа.

30

Анонимен

преди 9 години

Опит между Сирия и ИДИЛ да се постави знак за равенство. Много удобно за идеологическите им цели.

29

дубрутру

преди 9 години

Най демократичния пазар е там. Принципа е ,, предлагам купуваш ,, и клиента може да е всеки. И Меркел и Обама включително. Останало и Вие го знаете : пропаганда медии и нашето цъкане на плюсове и минуси.

28

Анонимен

преди 9 години

Хамънд, жалък си.

27

ЗНАЕ СЕ ГЕНЕРАЛЕ

преди 9 години

До ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН...КАКЪВ ГЕНЕРАЛ СИ КАТО НЕ ЗНАЕШ...ЕДИН ДОСТА УМЕН МЪЖ ПРЕДИ ВРЕМЕ Е КАЗАЛ...КАКВОТО Е СТАВАЛО,СТАВА ИЛИ ИМА ДА СТАВА В БЛ.ИЗТОК ТРЯБВА ДА ВИЖДАТЕ РЪКАТА НА ЕДНА СПЕЦ СЛУЖБА-И МНОГО СИЛНА-ДОСЕТИ СЕ КОЯ Е...ТЯ РЪКОВОДИ И АЛ БАГ...ДИ....ТОЯ СЪЩИЯ-ЛИДЕРА ИМ НА ИДИБ..И НЕДЕЙ ДА МИСЛИШ ЧЕ Е ОТВЪД ОКЕАНА-ЗАЩОТО НЕ Е..

26

бъчвов

преди 9 години

обвиняват сирия която в момента разрушавана от идил че е заедно с идил,обвиняват богатата на петрол сирия че купува петрол от идил които разрушават и избиват населението и,аз вече съвсем се обърках кво става

25

loko

преди 9 години

TOZI DIADKA NAISTINA E IZKUFIAL....

24

Анонимен

преди 9 години

TOZI TE GLEDA V OCITE I TE LAGE-SANKZII SRESHTU RUSIA,SANKZII SRESHTU VSEKI,KOITO NE ISKA DA E ROB.

23

знаещ

преди 9 години

чрез идил израел разчиства терена от ***,за новата му стратегия в района,в който той да бъде лидер...лошо няма..страната ни няма загуба от това...шиити и сунити бяха хитро въвлечени в конфликт за да се трепат колкото може повече-има и др.чрез идил целия западен свят се оттърва от потенциални ислямисти,като ги остави да пътуват до бл.изток,където ги изтребят-живите няма да ги пуснат да се върнат..а идил ще бъде ликвидиран ког.израел пожелае...като нареди на лидера им да се оттегли...)

22

ха-ха-ха

преди 9 години

Последното изречение показва всичко-да преговаря с "умерената" опозиция т.е. да се съгласи с тях!!Щото иначе...Само дето Асад пет пари не дава!

21

Ха ха!

преди 9 години

Кой създаде ИД бе бйно? Пак заговори за Химически оръжиян- ония същите за които съсипахте Ирак и така и не намерихте?Ама ще ви се върне - когато всичката *** която сте приели на острова да ви прислужва ревне Алах Акбар!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Сащ че им пускат оръжие не се споменава