63

Блядко

преди 9 години

До СтаматБе я ходи в Россия на опашките за банани и не се прави на разбирач.И не, не се майтапя.В Россия отново има опашки за банани!Хахахаха

62

анонимен

преди 9 години

До НФБКъде има реална икономика?

61

До 82

преди 9 години

Може да е грешка, но китайските са под 1200 млрд. А днес, като и Русия е ратифицирала споразумението на банката на БРИКС, вече никой от тях няма да има проблем. Това си е чисто нов МВФ, но се надявам, не такъв кръвожаден като настоящия.

60

ангел

преди 9 години

Ми да им помогнем да фалират, аз от близо десет години оперирам само с Евро и левове, никакви долари!

59

До 79

преди 9 години

Да вземеш от краварите кредити е като да вземаш кредити едно време от СИК и ВИС. Първо ще ти одерът кожата, а после ще те опекът жив. А мерси, нека да дават на Бандерщата, тия *** от укросомалията само това заслужават.

58

До 80

преди 9 години

Е, сега не са толкова. Скоро имаше данни, на Русия са вече около 80 млрд, а китайските - 1400 млрд. И двете държави като луди разпродават тези "активи" и купуват злато. Интересно защо????

57

Анонимен

преди 9 години

Че тя всяка една банка в света е като КТБ ! Работят с виртуални пари,които въобще ги няма реално !

56

Загрижен

преди 9 години

Казано направо : Кога да чакаме кризата?

55

хан соло

преди 9 години

Интересно дали в бг се правят такива тестове и кога излиза информация. Малко работа за журналистите...че и да излязат с ясни обобщения

54

Анонимен

преди 9 години

trqbva da vyvedem rublata kato vtora nacionalna valuta v BG

53

до 62 доктора

преди 9 години

Много интересно как работиш по специалността си в САЩ, където не признават българското медицинско образование?! И стига с тия емигрантски пера, имам много познати които работят в чужбина, нито един от тях не праща пари в България. Може би единствено по селата си ги влагат в нови или ремонтирани стари къщи.

52

Анонимен

преди 9 години

От 100 години всички световни кризи почват от там. И от двете световни войни само те излязоха на печалба ,за сметка на разорената Европа. Сега пак си правят такива сметки, далече от територията си.

51

Ч,Е,Г,

преди 9 години

превъсходството на долара.Разбира се в няколео реда неможе да се даде оценка на една икономика,но основният проблем на САЩ е в непокритият долар,консумативната икономика и агресивната външна политика+алчните акули от Уолл Стриит.Реално САЩ са като бърз влак-карат пред всички с висока скорост,и първи ще излязат от релсите--жалко за такава огромна сила--0но това е бъдещето.

50

Ч,Е,Г,

преди 9 години

До Priest..Истината е една-американската икономика в голяма степен е виртуална и винаги има нужда от някакъв балон.През 1997 това беше технологичният балон,през 08 това беше строителният балон,сега е шистовият балон.Просто икономиката им не може без това.Простите условия на икономиката са-произвел-продал-употребил-...в щатите първите две неща почти ги няма-там остана само--употребил...Но реално такава икономика е самоубиваща се-ако сега някои страни се откажат от долара-това ще е края на превъ

49

Гаден, дърт комуняга

преди 9 години

Рублата е много по-силна и надеждна валута от американския долар - Долара е хартийка без покритие, напечатана от ***, а зад рублата стоят необятните ресурси на Великата Русь!

48

Priest

преди 9 години

Не забравяйте, че ембаргото важи и в двете посоки. Т-е. забранява се и инвестирането от страна на американците в Иран. А тамошните банки даваха изключително високи лихви по дивидентите - по-високи в много пъти от тези в САЩ. Как ви изглежда цифрата 15 % ? Подобни неща можеха да се случат с американски пари в Русия. Така че нещата вероятно са по-сложни, отколкото изглеждат...За сведение, в САЩ лихвите са почти нулеви и това е политика на ФЕД от много години насам, за стимулация на икономиката...

47

76

преди 9 години

До Анонимен"До Рубла = ДоларВ последните три седмици рублата изби зъбите на доларпа и еврото--това е само началото.""Иран 100% е елиминирал долара от държавните търговски сделки" ............за ембарго не си чувал май !!!Дaaaa , купувайте рубли !!!

46

Анонимен

преди 9 години

До Рубла = ДоларВ последните три седмици рублата изби зъбите на доларпа и еврото--това е само началото

45

Рубла = Долар

преди 9 години

Охххх, кооОООооолко са зле, горките американски банки!!! Направо са си във фалит! За сметка на това обаче, банките на късия офицер от КГБ са силни и здрави! А, безмалко да пропусна, и супер надеждни! До Нова Година един долар ще се разменя за една рашка рубла! Комунйе, бърже купувайте рубли!

44

УУУУУУУУУУУУУ

преди 9 години

ТИК-ТАК......ТИК-ТАК.........и балона се спука......