236

ФАКТ

преди 9 години

Каква е тази държава, в която живеем бе, хора? Такива *** на свобода да ни избиват семействата...Как тази *** изобщо е била навън, това не ми е ясно...Този е трябвало да бъде убит преди много години, а не пускан на свобода, че даже и да прави още 5 извегра...Гнусна държава, гнусни управници! Как да се живее тук, как?! Най-ниски заплати в ЕС, адски висока престъпност, минимални шансове за развитие и т.н. Отделно, е такива като тоя се разхождат на свобода и убиват децата ни...

235

анонимен

преди 9 години

вървете по дяволите с глупавото обяснение зя права на човека,след като гледате все в Америка и им подражавате да самозабрава,въведете като тях съмъртното наказание или сумирайте присъдите и налагайте като тях по 99години затвор,докога ще избиват децата ни и нас самите от глупашко просташко тълкуване за демокрация,или трябва да излезем всички на оръжие.

234

Има ли значени

преди 9 години

*ахти държавата ?!!

233

888888888888

преди 9 години

Кога е имал време този изверг да направи ПЕТ ДЕЕЦА И те ще са като него

232

готин

преди 9 години

ееееее ще реабилитира.всичките в едно ама е кофти за последното до живот,и това е супер

231

А Мъжете спите ли

преди 9 години

Доброволно *** не се става никога!Ако това убийство е страничен продукт на този бизнес, то разбирам защо в цял свят има следното движение: СПИ С ЖЕНА СИ - СПРИ ПРОСТИТУЦИЯТА!!!Истинските мъже спят с хубави жени МНОГОКРАТНО, без да използват наркотици за изнасилване, пари, насилие, заплахи и тн.Истинските мъже не плащат за проституки и не финансират структури, които съсипват обществото и имат такива жестоки странични ефекти!Истинските мъже помагат на други да станат истински мъже!

230

случайно минавам

преди 9 години

Децата му пет на брой ! Как се възпитават и от кого- какъвто е моят татко такъв ще стана и аз?!

229

Анонимен

преди 9 години

Дайте му снимката, разлепете я увеличена, всички да я запомнят. Защото не се знае колко години от присъдата ще излежи този изверг и кога ще избяга пак. И какво - още хубави български момичета да бъдат убити по подобен зверски начин? Богаташките девойки си имат коли или ги извозват майка и татко, а останалите наши деца от обикновени семейства? Колкото до това животно, убиеца, най-добре да не живее повече!

228

Анонимен

преди 9 години

На какво прилича това: имал присъда вече за грабеж и УБИЙСТВО - 10 години затвор, но избягал и го осъдили 4 години! За всеки е ясно, че това е завършен престъпник и ако е на свобода, отново ще извърши убийство. Само за българския съд не е ясно. За жалост, на пътя му е попаднало невинно момиче, работещо и учещо, а не някоя глезена дъщеря на съдия или прокурор. Тогава щяха да приложат други наказания- доживот, а защо не и смърт? Да се върне смъртното наказание за подобни изверги! Дайте снимката му

227

превенция

преди 9 години

Млади, хубави и тн. момичета, красотата може да бъде проклятие! Споделяйте със своите близки и приятели всичко, което ви се случва. Не се мислете за силни и не се заблуждавайте, че като стане напечено ще се оправите. Не спестявайте нищо на родителите си!!! Те предпочитат срама и страха, пред това да ви оплакват после!!! Те заслужават да знаят всичко за вас, това е техен дълг и отговорност пред вас! Не ги щадете, вие сте тяхна карма!Само чесността и откровенноста са спасение от красотата...!

226

Анонимен

преди 9 години

Еми да,след тази случка за жалост виновниците ще се отърват,а момичето никога няма да се върне.Докъде стигнахме ... собствената ни държава да *** върху народа си .

225

Анонимен

преди 9 години

Присъда за грабеж и убийство- 10 г?! После пуснат на свобода да убива пак! А какво ще стане със съдиите и адвокатите, позволили това?

224

Анонимен

преди 9 години

България ще се оправи веднага ,когато Русия и Китай изринат от картата на земята цирея на планетата -сащ и с тях ще си заминат нашенските продажни политици пионките на сорос и новия световен (ред),иначе докато у нас се разпореждат слугите на дявола в американското и израелско посолство ,ще има и мизерия,ще ни избиват и ще имигрират децата ни.

223

на бесилото

преди 9 години

Дайте снимка на този *** поне да знаем как изглежда свинята долна......

222

Ани

преди 9 години

Бял ден да не види! В затвора да бъде бит и унижаван до последният си миг! За този звяр - такава съдба!

221

Да лежи доживот

преди 9 години

заедно с прокурорите и съдиите, които не са успели да го озаптят. Нали затова вземат заплати, ако са им малки , да са станали наркодилъри или пазванти на тато и дедо симо.

220

34183

преди 9 години

Избиват ни всеки ден един по-един. А съд, прокуратура,мвр, правителство, медии и останалите горе им сътрудничите.Проклети да сте!

219

юрист

преди 9 години

всички знаем какво трябва да стане. Няма да ни разрешат американците да променим законите си, за да се защитим от престъпниците и изметта в собствената си страна. това е позволено само на привилегированите

218

Дани

преди 9 години

Изглежда престоя в затвора не го превъзпитава, така че да го оставят там за постоянно този ***!

217

Ангел

преди 9 години

6 влезли в сила присъди,и тоя е на свобода .Еми поснете го пак да ги закръгли на 10