27

az

преди 9 години

Na mastoto na tozi che si malcha..i nama da obikam televiziite...pak glasuvaite za Gerb..idvat i mestni i prezidenski izbori BB tam se e zapatil CC do togava che go opravdaat i togava premier i che si imat i dargava..

26

Анонимен

преди 9 години

Цецоу-у-у-у,дали е личен акт или е свързан с несъгласие и чуждо/ твое и на Кратуняка/ вмешателство си подаде оставката,без да казва нищо,без да обвинява никого и без да се оправдава!Вучков има чувство за чест и достойнство,за разлика от тебе,дето си осъден да лежиш ЕФЕКТИВНО на две инстанции,дето чете публично СРС-та от трибуната на НС,дето обвини невинните лекари че са убийци,дето насади баба си за апартаментите и вс.други твои тъпотии!Ти си човек без морал и достойнство! Ти си просто ***!

25

Холмс

преди 9 години

Много неща ги свързват Марионетката *** и папконосеца. Много знае ,много... папконосеца за марионетката.

24

Анонимен

преди 9 години

Да бе, личен акт, ама горкият премиер се похвали, че той я иска тая оставка...А изброените събития нямат никаква връзка с премиера - ФБР е едно чуждестранно ведомство, шефът му няма работа с премиера на суверенна държава, а най-много с някой от шефовете на МВР, дори не и с министъра; президентът на Азербайджан има работа с президента на България, с правителството може да извърши само среща на добра воля; зЗаконът за енергетиката пък няма изобщо нищо общо, взеки ден влизат в сила бая закони

23

Анонимен

преди 9 години

Много жалко, че точно Вучков подаде оставка. Въпреки че е ГЕРБер се отличаваше от другите. Говореше много интелигетно и не насаждаше постоянно омраза като Борисов и Цветанов.Наистина много съжалявам, че се махна и остави МВР на послушницата на Борисов, която абсолютно не е в час и ще бъде просто перде на Вожда, който ще управлява отново всичко. Разбира се с любезното съдействие на САРАЙ КЪМПАНИ, на което открито се противопостави Вучков.

22

Анонимен

преди 9 години

Цветанов ти си смешнки, Вучков е класи над тебе и всичко това, което ти никога няма да бъдеш - защото си си природно ***.

21

Спеца

преди 9 години

Даа , прав е Цветанов !Оставката на Вучков си е лично негова работа , но.....оставката на Цветанов е национален проблем !Не знам за къде го държи , но е факт че Борисов е силно зависим от Цецо , защо ли?

20

кунк

преди 9 години

кво ни занимавате с умоизлиянията на един ретардиран милиционер?

19

Andreshko

преди 9 години

Този има осъдителна присъда за 4 години затвор,а още е на свобода.

18

боц

преди 9 години

Да личен акт е на достоен българин, който по този начин изрази протеста си срещу проамериканската политика на Борисов и кабинета му.

17

Анонимен

преди 9 години

абе Баце не знаеш ли кой върти номерата е Цецо ги върти мигър не видиш

16

мда.........

преди 9 години

Не знаел кой върти "ченгеджийски номера" на премиера.........а знае ли кой держи Борисов за шлифера? .........Понякога се ужасявам само като си помисля...какви хора ни управляват: езика който говорят, фразите които изговарят, диалекта с който се излага......нима в тази близо 7 милиона България няма по - достойни хора? Ето затова никога няма да гласувам. С акта на негласуване искам да покажа на света...че всички са ***.

15

Анонимен

преди 9 години

браво

14

Анонимен

преди 9 години

Скрий се бе, за теб няма да гласува никой и твоята пропаднала партия

13

турчин

преди 9 години

Вучков е бил добър юрист и се питам защо внася в пхравната комисия може ли или неможе да освободят Лазаров и Писанчев. Той е вносител с Цветанов и са били екип в предишното управление и как са пропуснали че не може по този начин да се освободят от тях. Некомпетентност.Прав е Борисов ,,ченгенжийските " номера се работа на Цветанов.

12

урко

преди 9 години

ти ли не знаеш бе цвъко, ти ли? всичко ще си кажеш в пандиза. пожелавам ти да те сложат в една килия с някой загорял *** да те видим тогава колко дни ще си опазиш за-ника

11

Е и кво

преди 9 години

Какво като има 6 апартамена? Станишев да не би да е беден? А Ореха? Вие се занимавате само с Цветанов. Той човека на фона на останалите *** направо е беден! Ако вие бяхте на негово място, сега щяхте 6 яхти да имате!

10

Военнослужащ

преди 9 години

В момента над 80 % от ръководния състав на МНО и МВР докладват на Руското КГБ. Тези хора трябва да се изчистят и да се започне на чисто . Не може да си в ЕС и НАТО и перхидролени човечета като Волен Сидеров да се прави на Руски националист . За това има съд и затвор .

9

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 9 години

АКО НАИСТИНА ИСКАТЕ "СИГУРНОСТ В ДЪРЖАВАТА"----ИЗМЕТЕТЕ РУСОФИЛСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА *** И БИВШИТЕ "МИЛИЦИОНЕРЧЕТА" ОТ СИТЕМАТА НА МВР -----И НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО!ПРОСТО Е ---АМА , В ТИЯ СЛУЖБИЦИ , СА ВСЕ "дупедавски руски ***" и ЗАТОВА Й Е ТАКЪВ ХАЛА .КАКТО НА МВР--ТАКА И НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!РАЗБЕРЕТЕ:Само русофилската *** --има интерес от "саботажите" в "ДЪРЖАВА НА НАТО И ЕС".Това е "ЧЕНГЕДЖИЙСТВОТО"--ПЪЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И САБОТАЖ!!!

8

Анонимен

преди 9 години

за жизнения стандарт на българина не чух политик да говори,кога ще живеем като бели хора ,айдече станахме по на сто години и живот не видяхме