14

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

NACO, Бат Мишо когиз бе шеф на Винпрома, ти играеше на сляпа баба.А, погледни малко, аТой още не е изтрезнял от Трифон Зарезан, ти искаш вот на недоверие.Погледни му очите и торбичките над тях и тогава коментирай!.

13

NACO

преди 9 години

Е,как ще готви ВОТ,та нали първо нещата трябва да се" ПОКРИЯТ"?!

12

vesko02

преди 9 години

Сектор "сигурност" не е ли пристанището за сума ти заслужили другари?Като сложим и ранното пенсиониране те се превръщат във вечните храненици на държавата.На всичкото отгоре тези същите хубавци организираха организираната престъпност

11

Анонимен

преди 9 години

MIKOV ISKAME SINAT NA UBIEZA DOBREV DA E PREDSEDATEL NA PARTIATA,ZASHTOTO SAMO TOI MOGE DA SE SPRAVI S BORISOV.

10

атакист

преди 9 години

еи дясно левите мимикри не искаите вот че тиквата ще вземе да се гътне и тогава парламента ще го гледате на картинка

9

Калоян

преди 9 години

Какъв вот на недоверие. Те от една пенсионна реформа се уплашиха та искаха прегласуване, как мислите, че ще позволят вот на недоверие да се внесе срещу управляващата ни клика?

8

Асеновец

преди 9 години

Не вот на недоверие. С камъни трябва да се изгонят Бойко тиквата с придворните му лакеи.

7

Ред Арми

преди 9 години

Правилно.Не в сектор Сигурност трябва да се иска вот на недоверие. Такъв е необходим в здравеопазване, икономика, енергетика, външна политика, социална политика.

6

Бл.Благов

преди 9 години

Всички в БСП са като по матрица ,то е от многото щколите. Много приказки без да се казва и разбира НИЩО! Вземете този,после Първанов и онзи дето беше председател на парламента ,а сега е в Брюлсел ,забравих му името -толкова много ме впечатли!:) И така 25 години ,а и преди това!

5

Ален мак

преди 9 години

А. бе ***, можеш да искаш вот на недоверие на жалката си партия и ще го получиш. Огромен!

4

Хризантема

преди 9 години

До 1. Дълго излияние, което не казва нищо съществено. И доста глупости, навързани без свястна логика.

3

ИСТ

преди 9 години

Другарю Мише, след общинските избори ще се преброите, и тогава решавайте ще искате ли вот, или ще се скатавате в парламента за последно.

2

Анонимен

преди 9 години

Наздраве!

1

Анонимен

преди 9 години

Миков, докато си барахте чорапите т.е.лъгахте и гепехте народа се подлъга и гласува за тикваровата партия. И сега като гледам как Тиквата пазарува щедро с откраднатите пари от народеца и се бетонира, докато американците не кажат да си ходи или премахнат, България ще страда. А твоята партия както върви се смалява като пролетна висулка. Ето защо носите отговорността тиквениците да грабят народа а вие само да гледате като наказано малко дете, безпощно!