44

Пич

преди 9 години

ДПС с кански мъки прави да е мразена тотално от всички.Дори от собственият си електорат.Анадолските им права и слободии се обръщат срещу тях.Вървете си с мир по пътя на СДС ,ОДС,С2 и БСП.И каквото сте завлекли да ви стигне......за лекарства.

43

Спомен Сетен

преди 9 години

Ние ги интегрираме, те ги връщат.

42

vesko02

преди 9 години

Самия термин "ромска махала"предполага по различно място за обитаване

41

Анонимен

преди 9 години

Е та нали те от ДПС-то казаха,че ГЕРБ-а е принципала,е и къде го има това съдружници-ортаци да съдят принципала си освен,ако незнаят кой и какво е принципал,а и плюс туй лицето Москов е министър на държавен пост,а тия от ДПС-то са една партийка със съмнителен статут,а и Москов си изисква защита на повереното му ведомство и кадрите му от държавни институции,а не от частни бригади,а и висши и дръгите кадри от здравното ведомство не са длъжни да лекуват бандити,ако искат ДПС да ги преглежда по ред

40

LPP

преди 9 години

като са толкова умни депесарите те да ходят на спешни повиквания в гетата и да ядат по кратуните си БРАНИ ТУХЛИ И ВИНКЕЛИ .Ще му осъдят дядовия на Москов. Цялата държава е зад него.

39

Анонимен

преди 9 години

тази партийка измислена от ченгета ДПСкрайно време да си отиде от политическия ни живота на министър Москов мога да кажа че България е зад неговите действия

38

Анонимен

преди 9 години

Явно е дошло време разделно.ИЗЦЯЛО СЪМ НА СТРАНАТА НА МОСКОВ, ЕДИН ОТ МАЛКОТО, КОИТО СЕ ОСМЕЛИ ДА КАЖЕ НА ВИСОК ГЛАС КАКВИ НАГЛИ ПОДЛЕЦИ СА ДПС.

37

художника

преди 9 години

Що ме триете бе ***? Какво не е истина от това, което написах?ДПС не е направило НИЩО нито за ***, нито за българомохамеданите, нито за българите.Ако това да спазваш закона е ДИСКРИМИНАЦИЯ, по добре ли е беззаконието, в което сме в момента? И как се нарича, а?Когато не правиш нищо за хората в една Държава/като ДПС/, нямаш право да съдиш другите, които може и да грешат, но се опитват да правят нещо!

36

FBI

преди 9 години

Москов на съд но да бъде съден от Комисията съдила апашите от Арабаконашкия Обир иначе може да изчезне като Галеви

35

Анонимен

преди 9 години

Ще му пръднат на сайдера на Москов , , , , , освен ако не искат да се вдигне цяла България тогава , , , ,

34

Анонимен

преди 9 години

И каква дискриминация е това. Едни да плащат сметките на другите и *** да живеят на гърба им. Тази партия трябва да бъде забранена и обявена като антиконституционна.

33

Анонимен

преди 9 години

Какво беше ДПС - долни продажни ***!! Колко верно, а???

32

Анонимен

преди 9 години

Turkotsiganina Dogan i negovata partiq q sazdadoha BSP-to i Amerikantsite.Tozi enichar e prokletot nebeto i plashta mnogo skupo za deqniqta si. Proklet da e!!

31

Анонимен

преди 9 години

какъв примитивизъм и каква злоба ,омраза и лудост психопати закъсали в блатото, в която е потънала България търсят отдушник на гаврошовщината, търсят успокоение на болните си мозъци в омраза към другите.

30

анти-фес-ром

преди 9 години

Ква дискриминация бе *** долни, човека просто ви казва истината, ама не ви отърва..... *** сте, а партията ви е НЕЗАКОННА!

29

Наблюдател

преди 9 години

Лъсна съвсем ясно, кой в таз държава защитава битовата престъпност!

28

Анонимен

преди 9 години

Спора е добро нещо,но тук направи се излива помия.Жалко за това и че има хора които принизяват до нищото.

27

Анонимен

преди 9 години

Е то по конституция никои няма право да застрашава здравето и живота на човек а какво става?Това което каза е една истина, а за истина поне за сега не могат да те съдят.Проблема май е на друго място но така ДПС си печелят симпатизанти.Това само по себе си говори не добре за тях,меко казано.

26

Bn

преди 9 години

Dps sche mu Pradnete na Schlifera

25

Анонимен

преди 9 години

A ZASHTO DPS-TO NE SUDI KALFIN I BORISOV ZA PORENDISKRIMINATSIJA PO MATERIALNO I SOCIALNO POLOZJENIE PENSIONERITE!? ZA POREDEN PUT PROSTASHTINATA I NEZACHITANETO NA KONSTITUTSIJATA PROBIHA KATO TSIREJ C RESHENIETO NA GERBERSKOTO "PRAVITELSTVO" DA LISHI OT VELIKDENSKI DOBAVKI 1/2 OT PENSIONERITE, ZA SMETKA NA MURZELIVTSI I SHMEKERI - "SOTSIALNO SLABI". A TE SE IZRAVNJAVAT PO DOHODI S "BOGATITE PENSII" ZASHTOTO DURZJAVATA IM PLASHTA TOPLOTO, TELEFONA, POMOSHTI, NAEM, HRANA, LECHENIE I T.N.